Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yakalanan 2 PKK'lının, Manisa Valiliği'nce yapılan açıklamada, orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi ya da bulgunun söz konusu olmadığı bildirildi.

Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandı
Orman yangını çıkarmak için gelen PYD/PKK'lı 2 terörist yakalandı
GİRİŞ 29.07.2021 23:57 GÜNCELLEME 30.07.2021 00:03
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Turgutlu'da bugün gözaltına alınan PKK/PYD şüphelisi 2 kişi hakkında Manisa Valiliği'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Turgutlu'da bugün gözaltına alınan PKK/ PYD şüphelisi 2 şahıs, terör örgütlerine yönelik yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda yakalanmıştır. Bazı basın yayın organlarında bu operasyonla ilgili olarak, orman yangınlarının şüphelilerinin yakalandığı şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Terör operasyonu neticesinde göz altına alınan şahısların devam eden orman yangınlarıyla irtibatlı olduklarına dair herhangi bir bilgi yada bulgu söz konusu değildir."

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 143
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için bu şeytanlara fırsat vermeyin.Bütün sınırlarımızdan bu şeytanlar göçmen gibi ülkemize sızıyor olabilirler.Allah ülkemizi korusun.
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle sabotaj bu yaptıranların yakanların Allah helâk etsin inşallah
    Cevapla
  • Vahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Ormanlıok bölgelere HES ler yapılsın. Su takviyesi sağlanır. Amazon ormanlarında dolu... HES e karşı çıkanların da mal varlıklarına el konulsun.
    Cevapla
  • Son söz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yutuptan abd deki esrarengiz yanginlar lazerlemi yazin düşunen insan videosunu bi izleyin yine yutupta sabir meşur vide olarini bi izleyin kiliçtar oğlu ermeni devleti kuruyor bide google deki 2018 tarihli m5 dergisinin abd uzaytabanli lazersilahi yapti denemek için yerariyor senetodan para istiyor haberini okuyun bunlari izledekten sonra turkiyedeki yangina kim yaptisina rahatça karar verin
    Cevapla
  • Rodeo 2 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk'nın işbirlikçileri chpkk'dan birileri can ataklıya söyledi can ataklıda pkk ya hedef gösterdi iktidarın gitmesi için orman yakmak gerekiyor diye hedef gösteren can ataklı değilmiydi işbirlikçileri pkk şimdide ormanlarımızı yakıyor işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün