Artvin'de dehşete düşüren olay: Çocukları kaydederken uçurumdan düştü

Artvin'in Şavşat ilçesinde Pumpul Karademir (71) eşi, kızı, damadı ve torunun gözleri önünde 70 metrelik uçuruma düşerek yaşamını yitirdi. O sırada kayıtta olan damadı Kadir Şahiner olayı anbean görüntüledi.

GİRİŞ 31.07.2021 11:23 GÜNCELLEME 31.07.2021 11:24
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Tepeköy köyünde meydana geldi. Eşi Mehmet Karademir ile kızı Ayla, damadı Kadir ve torunu Ceren Şahiner ile ormanda gezintiye çıkan Pumpul Karademir, dengesini kaybedip 70 metrelik uçurumdan düştü.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, Rize AKUT ile jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin yaptığı kontrollerde Karademir’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Pumpul Karademir'in cenazesi, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla düştüğü yerden çıkarılıp Şavşat Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

DÜŞME ANI KAMERADA

Pumpul Karademir'in uçurumdan düştüğü anlar, gezi sırasında cep telefonuyla kayıt yapan damadı Kadir Şahiner tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde, Kadir Şahiner’in önünde yürüyen Karademir, uçurumun kenarına geldiğinde aşağıya bakmaya çalıştı. Bu sırada Ayla Şahiner annesine, “Anne gitme, hayır, anne gitme” diye seslendi. “Başım döndü” diyen damadının ise kayınpederi Mehmet Karademir'e “Baba tut şunu baba tut” diye seslendiği duyuldu. O anlarda Pumpul Karademir dengesini kaybederek uçurumdan düştü. Çığlık seslerinin yükseldiği görüntülerde kayıt sona erdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 38
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    İntihar olması yüksek. Kadının ruh sağlığı sanırım yerinde değil.
    Cevapla
  • İSTANBULLL 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki rahmetli duyup anlamıyor, anne gitme deniyor ama, söz dinlemeyeceği biliniyorda baba tut onu diye sesleniliyor. Bir tuhaflık var ama. Allah rahmet eylesin, Rabb'im sabırlar versin
    Cevapla
  • Dervaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin hiç yoktan bir ölüm ahh bu foto çekme Sevdamız tok mu ahhh ahh
    Cevapla
  • cahit 2 yıl önce Şikayet Et
    insallah yaniliyorumdur, bu olay kiriminal dairesi tarafindan titizlikle incelenmeli !!!
    Cevapla
  • ecel saati 2 yıl önce Şikayet Et
    ecel saati değişmez diye bir inanış var. bu yanlış. bilimsel olarak da yanlış. zira değişmeyen şey ecel saati değil ecelin kendisidir. yani ölümdür. her canlı ölümü tadacaktır! nokta. ama saati saniyesi günü yılı değişebilir. Allah zamandan münezzehtir. dolayısı ile onun katında gün ay yıl diye bir kavram yok. o bizi bir "anda" yarattı ve bir "anda yanına alacak. bilimsel olarak da öyledir. evrenin farklı noktalarında farklı zaman süreçleri vardır. aynı işlemez. o yüzden ecel saati değişmemiş gelmiş de tedbir alsa bile ölecekti gibi bilim dışı laflar etmeyelim. gitmeseydi ölmeyecekti bu kadar basit.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bu konulara çok muhalif olma Belli ki bilmediğin hususlar vardır Allah c. c salisesinden başka yaşam hakkı vermez sana
    Cevapla
  • ahmed said kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilemeyiz. bizce meçhul. kader herşeyin hakimidir. bilimsel deyip kaderi bilime mahkum edemezsin.bilim dediğin sünnetullah adetini atasını kazasını kaderini yapan vaktini de yerini de o tayin eder. o yüzden atlamasaydı ölmeyecekti bu kadar basit diyemezsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar