Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Kerim, sulama kanalında ölü bulundu

Diyarbakır'da, önceki gün oyun oynamak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Kerim Yoldaş'ın (9), sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Kerim, sulama kanalında ölü bulundu
Diyarbakır'da 9 yaşındaki kayıp Kerim, sulama kanalında ölü bulundu
GİRİŞ 02.08.2021 13:18 GÜNCELLEME 02.08.2021 13:18

Yenişehir'in Yolaltı Mahallesi'nde, önceki gün oyun oynamak için çıktığı evine dönmeyen ilkokul öğrencisi Kerim Yoldaş'tan ailesi, bir daha haber alamadı. Bunun üzerine aile, emniyete giderek, kayıp başvurusunda bulununca bölgede arama çalışmaları başlatıldı.

Aramalar devam ederken, mahalledeki sulama kanalı çevresinde oyun oynayan çocuklar, suda hareketsiz birini görünce polise söyledi. Hemen harekete geçen ekipler, sulama kanalından çıkardıkları cansız bedenin, Yoldaş'a ait olduğunu belirledi. Kerim Yoldaş'ın cesedi, otopsi yapmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la görüştü
Süper Lig'de yaprak dökümü! Ayrılık sayısı sekize çıktı