El Bab'da gazi olan uzman çavuş: Canımızı vermeye hazırız

Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Akviran, tedavisinin ardından memleketi Konya’ya getirildi.

El Bab'da gazi olan uzman çavuş: Canımızı vermeye hazırız
El Bab'da gazi olan uzman çavuş: Canımızı vermeye hazırız
GİRİŞ 02.08.2021 16:27 GÜNCELLEME 02.08.2021 16:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağ bacağını kaybeden Akviran, "Çok şükür iyiyim. Rabb'im bu onurlu duyguyu yaşattı bana. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Bunu biliyorum. Vatan sağ olsun, gerekirse canımızı da vermeye hazırız" dedi.

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi olan Suriye’nin El Bab kenti yakınlarında, 25 Temmuz'da, askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Akviran, tedavisinin ardından memleketi Konya’nın Ereğli ilçesine getirildi. Saldırıda sağ bacağını kaybeden Uzman Çavuş Akviran, “Çok şükür iyiyim. Rabb'im bu onurlu duyguyu yaşattı bana. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Bunu biliyorum. Komutanlarımız sağ olsun, ispatladı. Vatan sağ olsun, gerekirse canımızı da vermeye hazırız. Mutluyum, ailemin yanındayım" diye konuştu. 

'10 ÇOCUĞUM OLSA 10’UNU DA VATAN İÇİN GÖNDERİRİM'

Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren anne Fadime Akviran da “Çocuğum geldi en çok ona seviniyorum. Bu gazilik bizim alnımıza yazılmış. Vatan sağ olsun, millet sağ olsun. Haberi aldığımızda çok üzüldük. Çocuğuma ne oldu, diye çok merak ettim. Görünce üzüldük ama buna da şükür dedik. Ne mutlu bana, Allah’ım oğlumu bana kavuşturdu. 3 çocuğum var. 10 çocuğum olsun 10’unu da vatan için gönderirim. Her anneye ve babaya kısmet olmaz. Rabb'im bize de bunu gösterdi” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Kebır 2 yıl önce Şikayet Et
    DARBE PARTİSİ ERİYOR ınşalah yok olur
    Cevapla
  • sfk 2 yıl önce Şikayet Et
    giriş çıkışlar yasaklansın yeter artık dayanamıyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!