Çavuşoğlu'ndan Muhittin Böcek'e tepki: Hiç yakışmadı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in "İnsanlar yanıyor" açıklamasına tepki gösterdi.

GİRİŞ 02.08.2021 19:09 GÜNCELLEME 02.08.2021 19:50
Bu Habere 206 Yorum Yapılmış

Bakan Çavuşoğlu, "Muhittin Bey'e hiç yakışmadı. Sitemimi de kendisine arayıp ilettim. Türkiye'yi panikletmesi doğru olmadı." dedi.

Türkiye günlerdir Antalya ve Muğla başta olmak üzere birçok şehirde çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Yangınlardan en çok etkilenen kentlerin başını çeken Antalya'da, mücadele hem havadan hem de karadan sürüyor.

Söz konusu gelişmelere ilişkin bir video paylaşım yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, havadan uçak ve helikopterlerin yangına müdahale ettiği Gündoğmuş Köyü'nde, herhangi bir çalışma olmadığını ima ederek, "İnsanlar yanıyor" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN MUHİTTİN BÖCEK'E TEPKİ: HİÇ YAKIŞMADI!

Vatandaşların çektiği videolar, Böcek'in yalanlarken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan da CHP'li başkana tepki geldi.

Bakan Çavuşoğlu, "Tabi büyükşehir belediye başkanının ilgi göstermesi normal. Panik yaratması doğru değil. Yangının şehre inmesi de doğal. Yangını söndürmeye çalışırken insanları nasıl tahliye edeceğimizi konuştuk. Muhittin Bey'e hiç yakışmadı. Beni hiç aramadı. Kendisine de sitem ettim. Türkiye'yi panikletmesi doğru olmadı." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 206
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    covid-19 dan beter açıklamalar.birleştirici çözümcül sağduyu açıklamalar belli yıkıcılar (TERÖR sevicileri)açıklamaları belli.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi el birliği ile bu yangını, bu ateşi söndürme zamanıdır. Çalışmalar son derece iyi ve gayretle devam ediyor. Bakanlarımızı ve sahada canla başla çaba hayatı pahasına çalışan herkesi kutluyorum. Ayrıştırıcı dil kullananları da kınıyorum.
    Cevapla
  • Mustafa Menfaatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet yaptığını zanneden,Dünyanın en karaktersiz hainleri maalesef bizde.PKKlı yandaşları orman yangınlarını üstleniyor hala PKK ya hiç laf edemiyorlar.
    Cevapla
  • semih 2 yıl önce Şikayet Et
    kaynatırsın katranı olurmu şeker . .. nede olsa chp li . yalan dolan iftira provakasyon her türlü alavere dalavere . chpnin özelliği . ve bu adiliği siyaset yapma olarak görüyorlar .bu kadar basit bu kadar ilkel ler işte . kahve siyasetçileri .iktidarlarıda böyle olmuştu .chp denen partinin içi hizipçi doludur .devleti ele geçirsinler yağmalamada hortumlamada bırak milleti içerde birbirleri ile yarşacaklar . bak yandaş belediyelerde ki yağmalarına ve yandaş gazetecilerinin belediyelerden aldıkları korsan desteklere .birde iktidar olurlarsa .
    Cevapla
  • edy 2 yıl önce Şikayet Et
    siyaseti çukur seviyesine getiren 2 kişi var maral-kamal . adamlarıda aynı tıynette.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti