AB Türkiye Delegasyonu'ndan Demet Akalın'a cevap

AB Türkiye Delegasyonu, bu sabah, İspanya'dan iki ve Hırvatistan'dan bir uçağın Türkiye'de yaşanan yangınları söndürmek için geleceğini duyurduğu Twitter paylaşımına "Ne zaman?" diye soran şarkıcı Demet Akalın'a cevap verdi.

AB Türkiye Delegasyonu'ndan Demet Akalın'a cevap
AB Türkiye Delegasyonu'ndan Demet Akalın'a cevap
GİRİŞ 02.08.2021 21:46 GÜNCELLEME 02.08.2021 21:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AB Türkiye Delegasyonu, bu sabahki Twitter paylaşımında İspanya'dan iki ve Hırvatistan'dan bir uçağın Türkiye'de yaşanan yangınları söndürmek için geleceğini duyurdu.

"AB, bu zor zamanda Türkiye ile tam dayanışma içindedir. Türkiye’nin talebi üzerine "rescEU" filosundan 3 adet Candair tipi uçakla İspanya ve Hırvatistan yangın söndürme çalışmalarına destek verecek. Geçmiş olsun Türkiye" paylaşımını yapan AB Türkiye Delegasyonu'na "Ne zmzn???ne zmn???" diye soran Demet Akalın'a şu cevabı verdi:

"Selamlar Demet Hanım,
Hırvatistan uçağı TR hava sahasına girmiş bulunuyor ve 19:30’da görev için belirlenen Alanya-Gazipaşa havaalanında olması bekleniyor. İspanya’dan gelecek uçaklar da bugün yola çıktılar ve yarın öğle saatlerinde görev havaalanına varmaları bekliyoruz. 
Bu vesile ile “bir kez daha” tüm Türkiye’ye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. AB bu zor zamanında Türkiye ile dayanışma içinde olmayı sürdürecektir."

Demet Akalın ise tweete şu yanıtı verdi:

"Ben ne diyeceğimi bilemiyorum sinirlerim alt üst ve bunu hiç unutmıcaz teşekkler ağlayarak teşekkür edebiliorum"

YORUMLAR 12
  • nuran 2 yıl önce Şikayet Et
    YAPILAN özverili çalışmalar görülmüyor. TAKDİR EDİLMİYOR. AB İKİ UÇAK GÖNDERMİŞ ONA SEVİNİYOR. AKIL VER RABBİM. FERASET VER RABBİM. SEN DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ KORU. DÜŞMANLARIMIZA FIRSAT VERME (AMİN)
    Cevapla
  • alonegreywolf 2 yıl önce Şikayet Et
    Söylenen yardım geldi mi?
    Cevapla
  • Nerde 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sanatçımı yani.bunlar olsa olsa şimdi birşey diyecektim ama neyse.yazıklar olsun bunları kaale alıp cevap yazmıyacaksın.
    Cevapla
  • sorgulayanmüslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    diplomatik trafiği şu sanatçı zannedilen kişiden öğreniyoruz ya yazıklar olsun bize , türkçesine bile hakim değil cehalet akıyor
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Demet abla bu avrupaya bu kadar minnet nedir yolladı tamam şirin görünmek içindi eyvallah o kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri