Son dakika: Başkan Erdoğan ile Tunus Cumhurbaşkanı arasında önemli görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunus Cumhurbaşkanı Kays Said ile telefonda görüştü.

Son dakika: Başkan Erdoğan ile Tunus Cumhurbaşkanı arasında önemli görüşme
Son dakika: Başkan Erdoğan ile Tunus Cumhurbaşkanı arasında önemli görüşme
GİRİŞ 02.08.2021 22:35 GÜNCELLEME 02.08.2021 22:37
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Tunus’taki gelişmeler ile ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

''TUNUS'TA YAŞANAN GELİŞMELERİ DİKKATLE TAKİP EDİYORUZ''

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Tunus'taki gelişmeler ile ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Tunus'un istikrarını, iç barışını ve huzurunu korumasının bölgenin selameti açısından da son derece mühim olduğuna işaret ederek, son günlerde Tunus'ta yaşanan gelişmeleri bu bakımdan dikkatle takip ettiklerini belirtti.

Tunus'un bu sıkıntılı dönemi atlatarak yoluna çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğine inandıklarını ifade eden Erdoğan, demokratik geçişin bölgedeki ilham kaynağı Tunus Meclisi'nin faaliyetlerinin tüm zorluklara rağmen devam etmesinin, hem Tunus hem de bölge demokrasisi için önemli olduğunu vurguladı.

Problemlere çözüm üretme, sağlıklı tartışma ve diyalog zemini olarak Meclis'in çalışmalarını sürdürmesinin hayati değere sahip olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunus'ta demokrasinin korunması, özgürlüklerin garanti altına alınması ve hukukun üstünlüğünün gözetilmesinin çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR 15
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    kolay değil dünya ile uğraşmak.
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    bence reis olmasi gerkenleri yapıyor. .bekle gor duruma göre iş yap acele etme. abd ve rusya artık bizim peşimizden gelsin biz onların peşinden gitmeyelim. biz hala herkes bizim gibi düşünsün diye uğraşıyoruz. mümkün değil. elli yil geriden siyaset yapıyoruz başka bir şey degil. abd nin düşmanı beden benim düşmanım olacakki yada dostu neden benim dostum olacak
    Cevapla
  • Sivaslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haccaca benziyor
    Cevapla
  • Ali arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Mısırda suriyede yaşanan olaylar bize büyük ders oldu...
    Cevapla
  • bekir cizmeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az..Insaallah baskanimizin soyledikleri anlasilip uygulanir.Yoksa Esed benzer nasihatlari dinlemeyip maalesef memleketini harabeye cevirmistir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı