Fazıl Say'dan Gezi kalkışmasına beste, 'Help Turkey'e güfte! Son skandalı pes dedirtti

FETÖ'nün hain Gezi kalkışmasına destek için Almanya'da Gezi besteleriyle konser veren Fazıl Say bu defa uluslararası manipülasyon eseri 'Help Turkey' kampanyasıyla Türkiye'yi aşağılayıp 'Seçim yetmez, iktidar değişmeli!' dedi.

Fazıl Say'dan Gezi kalkışmasına beste, 'Help Turkey'e güfte! Son skandalı pes dedirtti
Fazıl Say'dan Gezi kalkışmasına beste, 'Help Turkey'e güfte! Son skandalı pes dedirtti
GİRİŞ 03.08.2021 15:10 GÜNCELLEME 03.08.2021 16:09
Bu Habere 374 Yorum Yapılmış

Fazıl Say, uluslararası camiada yangınlarla mücadele konusunda Türkiye’nin “aciz" olduğu algısını oluşturmak için başlatılan “Help Turkey” (Türkiye’ye yardım edin) akımına destek oldu.

SAY: BİZ TERKEDİLMİŞ TOPLUMUZ

"Biz terkedilmiş bir toplumuz." diye twitine başlayan Say "İyice anladık. Uluslararası yardım çağrısından başka çare kalmadığını hepimiz görüyoruz. Ormanlarımız yanıyor. Bir türlü söndürülemiyor." sözleriyle devleti adeta aşağıladı.

"İKTİDAR DERHAL DEĞİŞMELİ"

Hızını alamayan Say yaşanan zorlu mücadelede birlik olma çağrısı yapmak yerine provokasyona girişerek "Bizde ise; erken seçim olmalı, iktidar derhal değişmeli, çağdaş bir anlayışla  güzel memleketimize sahip çıkılmalı." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 374
  • Namyelüs 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın ülkesi ile benim ülkem aynı mı?Hiç zannetmiyorum.
    Cevapla
  • Adem Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Müziğin dehası diye arkası kaldırılan, kendi ülkesinin itibari söz konusu olunca fransız kalması düşük kalite hain ruhlu ve olmayan haysiyetini bestelese belki chdp seçim sloganları olur.
    Cevapla
  • darbeci demokrat! 2 yıl önce Şikayet Et
    tıynet değişmiyor. noçağdaş medeniyetsizler bunlar. seçim yetmez ne demek? bunu söylemek suç olmalı. sizi kim terkettiyse onun yanına gidin.
    Cevapla
  • Sakaryalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Oldu.. iki-üç çapulcu istedi diye Türkiye'yi CHP zihniyetine, FETÖ'ye vs diğer ne kadar benzer yapı varsa, onlara teslim edecektik biz de.. Avucunuzu yalarsınız.. Ölene kadar TÜRKİYE.. Ölene kadar R. Tayyip Erdoğan inşaallah.. Allah başkanımızın yardımcısı olsun.. Onu ve güzel vatanımızı hainlerden muhafaza eylesin.. Amin.
    Cevapla
  • ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    bunları hala yaşatan devlet ne yapmak istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız