'Helikopter düştü' iddiaları yalanlandı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 'Sosyal medyada dolaşıma sokulan Muğla/Köyceğiz bölgesinde yangın söndürme helikopterinin düştüğü haberleri asılsızdır" açıklaması yaptı.

'Helikopter düştü' iddiaları yalanlandı
'Helikopter düştü' iddiaları yalanlandı
GİRİŞ 03.08.2021 19:33 GÜNCELLEME 03.08.2021 19:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

OGM'den yapılan açıklamada, ''Sosyal medyada dolaşıma giren Muğla/Köyceğiz bölgesinde yangın söndürme helikopterinin düştüğü haberleri asılsızdır. Vatandaşlarımızı, sadece resmî ve yetkili makamların açıklamalarını dikkate almaya davet ediyoruz.'' denildi.


 

YORUMLAR 13
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    Soasyal medyaya düzenleme getirilmesine karşı olanlar sosyal medya üzerinden yalan ve iftiraların yayılmasından siyasi rant devşirmeye çalışan alçaklardır. Bu alçaklara oy verenler de bu ülkenin evladı değil batının kullanıp attığı aparatlardır.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Asılsız açıklama yapanların daha doğrusu ortalığı karıştırmaya çalışanların eline ne geçiyor. Birlik ve beraberlik olmak yerine böyle hainlik peşinde olanlara en ağır cezalar verilsin.
    Cevapla
  • Orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    kına satışları patlamış... artık gelinlere bile kına kalmamış... helikopter düşse de kına yaksak diye fırsat arayanlar yüzünden maalesef gelinler ve düğünler de mağdur oldu... yazık oldu gençlere.
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fitne; neden hiç helikopter düşmediki fitnesi.
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye cok yonlu bir operasyon cekiliyor , halk sokaga cekilmek isteniyor hukumet binalarina saldiri planlaniyor bunu anlamamak İçin aptal olmak lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!