Azra'yı katleden caninin kan donduran görüntüsü ortaya çıktı

22 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu canice katlettikten sonra parçalarını çantayla taşıyan emlakçı Mustafa Murat Ayhan'ın görüntüleri ortaya çıktı.

Azra'yı katleden caninin kan donduran görüntüsü ortaya çıktı
Azra'yı katleden caninin kan donduran görüntüsü ortaya çıktı
GİRİŞ 04.08.2021 09:33 GÜNCELLEME 04.08.2021 10:48
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Antalya'da, geçen Çarşamba günü kovid19 testi pozitif çıkınca, ablasıyla tartışıp, evden ayrılan ve 5 gündür kayıp olan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (22), vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan vahşetle ilgili SABAH önemli bilgilere ulaştı.

Azra'nın cep telefonundan en son inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48) ile görüştüğünü belirleyen cinayet masası ekipleri şüpheliyi gözaltına almış ancak Ayhan ifadesinde, "Önceden tanışmıştık. Geldi, birlikte yemek yedik gitti. Bilgim yok" dedikten sonra serbest bırakılmıştı. İki üniversite mezunu olan, Antalya'nın bilinen emlak ofislerinin de birini sahibi olan lüks düşkünü Ayhan'ın ifadelerine inanmayan polis soruşturmayı derinleştirdi.

Azra'yı katleden caninin kan donduran görüntüsü ortaya çıktıİŞTE BU GÖRÜNTÜLER KATİLİ ELE VERDİ

Bölgedeki MOBESE ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle Ayhan'ın Konyaaltı'ndaki evinden defalarca aynı çantayla çıkıp döndüğünü belirleyen polis Ayhan'ı tekrar gözaltına aldı. Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı. Polisin cinayeti aydınlatmasında en büyük delil olan o görüntülere ulaşıldı.

SOĞUKKANLILIKLA PARÇALARI BÖYLE TAŞIMIŞ

Ekonomik durumu iyi olan, marka giyinen ve gösterişi seven kravatlı caninin vahşetin ardından spor kıyafetle dışarı çıkıp, parçaladığı cesedi askılı çantaya koyduğu, karnının üstüne getirdiği çantayla cesedin parçalarını taşıdığı görüldü.

Maske takan caninin soğukkanlı bir şekilde evinden çantayla çıktığı ve boynuna astığı çantayla yolda ilerlediği görülüyor. Ayhan'ın eşinden boşandığı, bir erkek çocuğu olduğu kaydedildi.

AZRA'NIN ANNESİ: BAŞKA ANNELERİN CİĞERİ YANMASIN

Üniversite öğrencisinin, Kadirli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi İstiklal İlkokulu bahçesindeki cenaze töreni öncesi Mezide Haytaoğlu, kızının Gazetecilik bölümünde eğitim aldığını ve gazeteciliği çok sevdiğini söyledi.

Konuşmasında yetkililere de seslenen Haytaoğlu, "Başka annelerin de ciğeri yanmasın artık. Artık son bulsun. Benim kuzum şehit oldu. Allah herkesin layığını versin. Devlet Bahçeli'den, cumhurbaşkanımızdan, Süleyman Soylu bakanımızdan yardım istiyorum. Kuzumu Allahı'ma emanet ettim, nurlar içinde yatsın, yavrumu topraklar sıkmasın. Allah'ım emanetini geri aldı." ifadelerini kullandı.

Antalya'da 28 Temmuz'dan beri kızlarından haber alamayan Haytaoğlu ailesinin durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesinin ardından arama çalışması başlatılmış, genç kızın cesedi Varsak ormanlık alanında gömülmüş halde bulunmuştu. Şüpheli M.M.A. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

AZRA'NIN BABASI İLK KEZ KONUŞTU

Azra’nın babası Mustafa Haytaoğlu, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanarak ilk kez konuştu.

"BEN O ADAMIN OĞLUNUN SAÇINI OKŞARIM"

Acımasızca katledilen Azra’nın acılı babası Mustafa Haytaoğlu konuşmasına “O adamın bir oğlu varmış 9 yaşında. Şu an benim yanımda olsa ben ne yaparım biliyor musunuz? Onun saçını okşarım.” dedi.

Ardından olayın öncesinde ablasını, Antalya’ya, Azra’nın yanına yolladığını ve kızının koronavirüse yakalandığını öğrendiğini söyledi. Ablasının “aşağı inme” uyarısı nedeniyle sözlü tartışma yaşandığını anlattı. Azra’nın arkadaşı ile karşılaştığında hastaneye gideceğini söylediğini ifade eden baba “çocuğun elinde eldiven var” sözleriyle olaya dair detayları paylaştı.

“KIZIMLA KAFEDE TANIŞIYOR, ADAM BİR NEVİ AVCI”

Haytaoğlu “Kamera kayıtlarında adam geliyor arabayla. Kızımı ‘gel sana çorba içireyim, hastaneye gidelim’ diyerek yoldan çıkarıyor” dedi. Katil zanlısı ile Azra’nın daha önceden tanıştığı iddialarının doğru olmadığını vurgulayan acılı baba “Daha önce bir tanışıklıkları yok. Kızım kafede çalışırken oraya gelip tanışıyor, adam bir nevi avcı” dedi.

“Evde kimliğini bırakmış, kızım planlı gitmiyor” diyen baba, katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan’ın o gün uyuşturucu kullandığını iddia etti.

'Jiletle ismini yazmış' ifadesini kullanarak “Aratıyorsun bu adamın daha çok olayları var, bu adam soğukkanlı ve profesyonel” dedi.

KAYNAK: SABAH - HALİT TURAN
YORUMLAR 34
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    bazı zenginler ve çapkınlar sana burs vereyim der her ay 1-2 bin tl vermeye başlar arkasından yemeğe gidilir arkasından hediye alınır buraya kadar herşeyi kabul ettiğine göre teklifimide kabul eder anlayışı var.red cevabı olursa aşırı sinir ve psikopatlaşma olur kızı öldürüp atmaya karar verir ben zenginim herşeyide aldım der nasıl olurda beni red eder diye beyin çalkantasına girip gurur yapar sonrada kötü planlar devreye girer
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    çevredeki anlayış cafe veya pastanede çalışıyorsa güleryüzlü hoş geldin dendiğinde bu kızı tavlamak kolay arkadaşlık teklifi yapsak kabul eder düşüncesi var ortam ve çevre bozuk olduğu için herşeye dikkat etmek lazım çok düşünmek lazım üniversiteye başka şehire gitmek okumak zor tehlikler barındırır aileden uzak okumak davranışları bozabilir.kızların tuzağa düşmesi çoğalır ve kandırılması kolay olur ailesi yok akıl vereni olmadığından yurtda evde kaldığı kız arkadaşıda gezmeye git git der tehlikeyi göremez
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    bu baba ne yapsın şimdi baba çok sabırlı çok vakarlı azranın annesi allah c.c. emanetini aldı dedi.çok büyük metanet ve sabırlı allah c.c. sabırlar versin
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    Her suç işleyeni hiç birşey yapmamış gibi ödül verir gibi salarsan ortaya böyle caniler çıkar. Ne olursunuz şikayet geldiği zaman şikayet edeni korumaya almayın şikayet edilen alcahi takibe ve dinlemeye alın bu imkan fazlasiyla var.
    Cevapla
  • Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Kudurmuş sapıklar, mafya üyeleri, hainler v.b. ağır işlerde çalıştırılmalı, masumların ve canlarını yaktığı insanların vergileri ile bedava yiyip içip içeride yan gelip yatmamalıdır derim.
    Cevapla
  • Evim 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam dan başkası kimsenin yüreğini soğutma z
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi