AK Parti 'Cemreleri' harekete geçti

Geçtiğimiz aylarda 81 ilden biner gencin katılım göstererek başlattığı ve sayısı hızla artan Cemre Çevre Gönüllüleri Hareketi, 28 Temmuz’dan bu yana 132 ayrı yerde meydana gelen orman yangınlarına karşı seferberlik başlattı.

AK Parti 'Cemreleri' harekete geçti
AK Parti 'Cemreleri' harekete geçti
GİRİŞ 04.08.2021 11:31 GÜNCELLEME 04.08.2021 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çevreyle dost, iklim değişikliğine karşı dirençli daha temiz bir doğa ve şehir misyonuyla AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan tarafından hayata geçirilen Cemre Çevre Gönüllüleri Hareketi, geçtiğimiz Şubat eğitim ve saha faaliyetlerine başlamıştı.

CEMRELER 36 İLDE GERÇEKLEŞEN YANGINLAR İÇİN SAHADA OLACAK

Cemreler, 28 Temmuz’da Antalya, Adana, Mersin, Muğla ve Osmaniye başta olmak üzere 36 ilde gerçekleşen yangınlar için sahada olacak. Gönüllü gençler, afet bölgelerinde hem yangın söndürme çalışmalarına yardımcı olacak hem de bölgedeki vatandaşların yaralarını sarabilmek için destek kampanyası yürütecekler.

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de geçtiğimiz gün, AK Parti teşkilatlarının yangınlar sonrası için Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan ağaçlandırma seferberliğine destek sunacağını açıklamıştı. Bu kapsamda tüm teşkilatlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hedef konulan 2023 yılına kadar 300 milyon fidanı toprakla buluşturma projesine destek verecek. Böylelikle AK Parti yangın bölgelerinde gerekli yardımların tesisi için ilan ettiği seferberlik çalışmalarına tüm kademeleriyle destek sunacak.

YORUMLAR 1
  • Harun Yusuf Nuhhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlara vesile olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması