Konya'da 7 kişiyi katleden zanlının kan donduran ifadeleri ortaya çıktı

Belinde silah, bagajda benzinle gittiği evde 7 kişiyi öldüren katilden kan donduran ifadeler geldi.

GİRİŞ 05.08.2021 09:11 GÜNCELLEME 05.08.2021 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika: Konya'da aynı aileden 7 kişiyi öldürdükten 5 gün sonra dün akşam yapılan operasyonla Bozkır ilçesindeki mezarlıkta yakalanan katil zanlısı Mehmet Altun'un ifadeleri ortaya çıktı.

GÜNLERDİR ARAZİDE KALIP DOĞADAN BESLENMİŞ!

Günlerdir kırsal arazide yattığı ve ihtiyaçlarını doğadan bulduğu yiyeceklerle karşıladığı öğrenilen Altun'un, kendisini tanımamaları için yüzünde cerrahi maske ile ailenin evine gittiği, kendisinin belediyede memur olduğunu ve ailenin toplanması gerektiğini söylediği, ailenin kendisini tanıması nedeniyle üzerine yürüdüğü ancak silahını çekip karşılarına oturttuğu, kendi hazırladığı 'önceki dosyalarda tutuklu bulunan kişiler hakkında şikayetimden vazgeçtim' yönündeki uzlaştırma evraklarını imzalamalarını istediği, ailenin tekrar üzerine saldırması üzerine cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.Türkiye günlerdir 6 gün önce Meram ilçesinde aynı aileden 4'ü kadın 7 kişinin öldürülmesi olayını konuşmuştu. Katil zanlısı Altun, olaydan bir gün önce kiraladığı otomobilini de köyünün yakınlarında terk edip kayıplara karışmış, bunun üzerine bölgeye çok sayıda Özel Harekat, jandarma, istihbarat ve Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri sevk edilmişti.

Ekipler katil zanlısının ve akrabalarının köydeki evlerini, civardaki kullanılan veya kullanılmayan bahçe evlerini ve Altun'un girebileceği menfez, mağara ve çobanların kullandığı sığınaklarda arama yapmış ancak bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheliden aralarında katilin eşi Zehra, babası İbrahim annesi İsmihan ve ablası Ayşe Keleş'in de bulunduğu 10 kişi tutuklanmış, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

Leman Dergisi'nden bir skandal daha: Rezil karikatür!Leman Dergisi'nden bir skandal daha: Rezil karikatür!

Son dakika: Konya'da 7 kişi katleden şahıs yakalandı!Son dakika: Konya'da 7 kişi katleden şahıs yakalandı!

MEZARLIKTA YAKALANDI

Çemberi daraltan Özel Harekat polisleri Bozkır ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesini çember içerisine aldı. Ekipler mahalle mezarlığında üzerinde olay günü giydiği kıyafetleri bulunan Altun'u gördü. Polisten kaçmaya çalışan Altun kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

5 gün boyunca kırsal alanda geceleyen ve ihtiyaçlarını doğadan bulduğu yiyeceklerde karşılayan Altun sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR 2
  • segament 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu beslemek adalet mi?
    Cevapla
  • Mehmet Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Emin ol çok iyi besleyecekler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması