Sosyal medya fenomeni Batuhan Onur Maz, çekim yapmasına izin verilmeyince itfaiyeye iftira attı

Türkiye yangınlarla mücadeleye ederken bazı ünlü ve sosyal medya fenomenleri ise işi provokasyona dökme derdinde. Emre Kınay ve Mahsun Kırmızıgül'ün provokatif çıkışları sonrası şimdi de Delikliyol Koyu'nda yangınlara müdahale etmek için erken saatlerde bölgeye gittiğini iddia eden sosyal medya fenomeni Batuhan Onur Maz, yetkililer tarafından çekim yapmasına izin verilmeyince itfaiyeye iftira attı.

GİRİŞ 05.08.2021 11:39 GÜNCELLEME 05.08.2021 11:40
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Türkiye bir yandan canla başla yangınla mücadele ederken diğer bir yandan da sosyal medyadaki yalanlar ve bilgi kirliliği ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Yangınlara müdahale etmek için Marmaris Delikliyol Koyu'na gittiğini iddia eden sosyal medya fenomeni Batuhan Onur Maz, istediği gibi çekim yapıp kahramanlık hikayelerinde yer alamayınca hükümete ve itfaiyeye iftira attı.

Maz, kendi imkanlarıyla açtıkları yol ve çektikleri hortum ile tepedeki yangını söndürmek istediklerini buna karşılık ise sularının kesildiğini ve hortumlarının aşağıya çekildiğini dile getirdi. Yangının yanı sıra bilinçsizce alevlere müdahale etmeye kalkanlarla da uğraşan itfaiye görevlileri Maz'ın iftiralarını yanıtsız bırakmadı.

FENOMENLERİN KOZALAK PATLAMASINDAN HABERLERİ YOK

Hamza Yılmaz isimli itfaiyeci, Batuhan Onur Maz'ın 'küçücük yer' dediği bölgenin kozalak tutuşması nedeniyle birden parladığını ve yola doğru yayıldığını söyledi. İnsanların bu şekilde alevlerin arasından kaçmasının mümkün olmadığını ifade eden Yılmaz, ormanın bir anda tutuşması nedeniyle vatandaşların girişine izin verilmediğini ifade etti. Hamza Yılmaz'ın fenomene verdiği cevap şöyle:

''YANGIN BÖLGESİNİN İÇİNE KAHRAMANLIK YAPMAN İÇİN DALMANA KİMSE MÜSAADE ETMEZ SENİN CANINI KORUMUŞ O YETKİLİLER SEN İSE KIYMET BİLMEMİŞSİN. İNSANLARI, DEVLETİ VE HÜKÜMETİ DÜŞMAN GİBİ GÖSTERİYORSUN''

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 78
  • ramiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sosyal medya fenomeni ya bunlar sosyal medya züppesi. Tik tok müptezeli.
    Cevapla
  • Mazotçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenomenlik ucuz kahramanlik ve youtubuden para kazanmak için analarina zil takıp oynatacak kişiler var
    Cevapla
  • osmaniyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    alçaksın trşik
    Cevapla
  • turkim muslumanim 2 yıl önce Şikayet Et
    bisey uretmeden para kazanmak istiye n genclik bu seyretmeyin purim vermeyin
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlara ceza yokmu allah askina.nefret ettik bunlardan artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı