Ülke TV muhabirine saldıran CHP'li Zeybek'e peş peşe tepkiler!

Yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza atan CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'in, oyununu bozan ÜLKE TV muhabirine çirkin saldırısına tepki yağdı.

GİRİŞ 06.08.2021 00:40 GÜNCELLEME 06.08.2021 15:28
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza attı. ÜLKE TV ekibi Zeybek'in oyununu bozunca çılgına döndü.

ÜLKE TV'YE ÇİRKİN SALDIRI

Gerçekleri hazmedemeyen CHP'li vekil, çalışmaları yerinde görüntüleyen ÜLKE TV ekibini önce sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Bununla da yetinmeyen Rafet Zeybek, makam şoförüyle birlikte ağır hakaretler ederek, ÜLKE TV muhabiri Sevgi Deniz ve kameraman Fatih Durmuş'a saldırı girişiminde bulundu.

İşte tepki çeken görüntüler

 

İŞTE TEPKİLERDEN BAZILARI;

CHP'li vekilin provokasyonu ve muhabirlere saldırısı vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Siyaset dünyasından bu olaya sert tepkiler geldi.

ALTUN'DAN SERT TEPKİ: AKLIM ALMIYOR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'e sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Altun açıklamasında, ''Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız.'' ifadelerine yer verdi.

https://video.haber7.com/video-galeri/191198-chpli-vekilden-ulke-tv-muhabirine-cirkin-saldiri

HAMZA DAĞ: YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yangın bölgesinde ÜLKE TV muhabirine saldıran CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'e tepki gösterdi.

Dağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "CHP milletvekili günlük provokasyon görevini yaparken suç üstü yakalanmış ve faşizan ruhu ortaya çıkmıştır. Görevini yapmaya çalışan kadın basın mensubuna saldırmıştır. Yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Bir bölge milletvekili olarak yapması gereken yalan ve tezvirat üretmek değil orada görev yapan herkese yardımcı olmaktır. Ama niyet farklı olunca böyle rezil hale düşüyorlar" ifadelerini kullandı.

RTÜK BAŞKANI'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

EBUBEKİR ŞAHİN: ÜLKE TV MUHABİRİNİN ENGELLENMEYE ÇALIŞILMASINI KINIYORUZ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Ebubekir Şahin, ÜLKE TV muhabiri Sevgi Deniz'e saldıran CHP'li Zeybek'e tepki gösterdi.

Şahin, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Halkın haber alma özgürlüğü için yangın bölgesinde yaşanan gelişmeleri takip eden @ulketv muhabirinin bir milletvekili tarafından engellenmeye çalışılmasını kınıyoruz. Müdaheleyi kabul etmiyor, özgür medyanın engellenemeyeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ: BU ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUM

AK Parti MKYK Üyesi Av. Mücahit Birinci, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'e tepki gösterdi. 

Birinci, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Ülke TV çalışanlarına yapılan bu alçak saldırıyı kınıyorum. Basına yapılan bu saldırı aynı zamanda demokrasiye, ifade özgürlüğüne yapılmıştır. @ulketv çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

KURT: BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HEDEF ALAN BİR SALDIRI
Ak Parti MKYK Üyesi Doç.Dr.Resul CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'e tepki gösterdi. Kurt, Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Antalya Milletvekili Rafet Zeybek tarafından Ülke TV muhabiri Sevgi Deniz ve kameraman Fatih Durmuş'a yapılan ve basın özgürlüğünü hedef alan saldırıyı kınıyorum" mesajını paylaştı. 

UMED: CHP MİLLETVEKİLİ ZEYBEK'İ KINIYORUZ

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'e sert tepki gösterdi.

UMED'den yapılan açıklamada; “Yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza atan, oynadığı oyunu Ülke TV bozunca; basın emekçilerine saldıran, CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek’i kınıyoruz. Geçmiş olsun @ulketv” ifadeleri yer aldı.

 

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ'NDEN ÜLKE TV'YE SALDIRIYA SERT TEPKİ

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, "Anadolu Yayıncılar Derneği olarak CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek’in Ülke tv ekibine sözlü saldırı girişimini kınıyoruz. Muhabir ve kameran görevini yapmaktadır. Yangınlarla ilgili manüplasyonu engelledikleri için hedef oldular. Kınıyoruz" dedi.

 

YORUMLAR 99
  • Vatann sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye düşmanlık yapanlar ilk seçimde bittiniz
    Cevapla
  • M. Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalana dolana alışmışlar, demokrasi ve chp, basın özgürlüğü ve chp birbirinden çok uzak şeyler...
    Cevapla
  • nevzat 2 yıl önce Şikayet Et
    ormanlarıyakan pkk lılara teröristlere böyle tepki gösteremiyorlar
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah elbet bu insalık dışı üçkağıdın hesabını size sorar. Artık bunları görünce tiksiniyorum. Bir ülkeye zarar vermek istiyorsan savaş açmaya gerek yok,bunlardan birkaç tane gönder yeter.
    Cevapla
  • vanlı 65 2 yıl önce Şikayet Et
    Gören kör bunlar.Allah bunların belasını versin Hain chp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti