Turkovac aşısı için nasıl gönüllü olunur? İşte yerli aşı gönüllü başvuru ekranı!

Turkovac aşısı için nasıl gönüllü olunur? Biontech ve Sinovac aşısı olmayan milyonlarca Türk vatandaş yerli aşıyı bekliyor. Yerli bilim adamları tarafından Faz-3 çalışmaları yürütülen aşı için gönüllü başvuruları alınmaya başlandı. Birçok vatandaş gönüllü olmak için nasıl başvuru yapacağını araştırıyor. Turkovac aşısı gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlar için işte yerli aşı gönüllü başvuru ekranı!

Turkovac aşısı için nasıl gönüllü olunur? İşte yerli aşı gönüllü başvuru ekranı!
Turkovac aşısı için nasıl gönüllü olunur? İşte yerli aşı gönüllü başvuru ekranı!
GİRİŞ 06.08.2021 17:13 GÜNCELLEME 06.08.2021 18:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Koronavirüs'ün yeniden hızlı bir şekilde yayılmaya başlanmasıyla beraber vatandaşların aşıya yaklaşımı olumlu anlamda değişti. Vatandaşların bir kısmı Biontech ve Sinovac aşısı olurken, yerli aşı Turkovac'ın çıkmasını bekleyen milyonlarca vatandaş ise henüz aşı olmadı. Yerli bilim adamları tarafından Faz-3 çalışmalarına devam edilen aşı için gönüllü vatandaşlara uygulama yapılacağı bildirildi. Vatandaşların bir çoğu "Turkovac aşısı için nasıl gönüllü olunur?" sorusunun cevabını da arıyor. Turkovac aşısı gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlar için işte yerli aşı gönüllü başvuru ekranı...

TURKOVAC AŞISI GÖNÜLLÜ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!



Turkovac Aşısı İçin Nasıl Gönüllü Olunur?

Koronavirüs pandemisinde Türkiye'nin geliştirdiği yerli aşı Turkovac'ın, Faz-3 çalışmaları kapsamında gönüllülere uygulanması sürüyor. Daha önce gönüllü olmak isteyenler başvurularını, "enabiz.gov.tr" sitesinden yapabiliyordu. Başvurular, e-Nabız mobil uygulamasına eklenen "Aşı Çalışması İçin Gönüllü Ol" bölümünden de alınmaya başlandı. İlgili bölümden Turkovac'ın hem Faz-3 çalışması hem de Kovid-19 aşısının üçüncü dozu olarak uygulaması için başvuru yapılabiliyor.

YORUMLAR 4
  • TOPRAK 2 yıl önce Şikayet Et
    3.Doz vaktim geldiğinde; inşaAllah, TURKOVAC olacağım.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    3. doz için başvurdum. Cevap bekliyorum
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende gönüllü oldum cvp bekliyorum.Hakkımızda hayırlı olsun. Gül hanım
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllü oldum cvp bekliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti