Arazi anlaşmazlığı yüzünden baba ile oğlunu mezarlıkta öldürdü

Niğde'’de Mansur Ünlü (57), arazi anlaşmazlığı nedeniyle mezarlıkta tartıştığı Yavuz Baykal (63) ile oğlu Ümit Baykal’ı (21) tabancayla öldürdü.

Arazi anlaşmazlığı yüzünden baba ile oğlunu mezarlıkta öldürdü
Arazi anlaşmazlığı yüzünden baba ile oğlunu mezarlıkta öldürdü
GİRİŞ 06.08.2021 22:29 GÜNCELLEME 07.08.2021 01:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, bugün akşam saatlerinde Bor ilçesine bağlı Kızılca Köyü Mahallesi’ndeki mezarlıkta meydana geldi. Mansur Ünlü ile Yavuz Baykal arasında bir süre önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet oluştu. Mansur Ünlü, aralarındaki anlaşmazlığı konuşmak üzere akşam saatlerinde Yavuz Baykal ve oğlu Ümit Baykal ile köyün mezarlığında buluştu. Görüşme sırasında taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Ünlü, yanında getirdiği tabancayla husumetlilerine ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Yavuz Baykal ile Ümit Baykal kanlar içinde yere yığılırken, Ünlü ise olay yerinden kaçtı. 


BABA HASTANEDE, OĞLU OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Silah seslerini duyan köylülerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri  sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ümit Baykal’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan baba Yavuz Baykal ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlike kaydıyla ameliyata alınan Yavuz Baykal, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Bölgede araştırma başlatan jandarma, şüpheli Mansur Ünlü’yü saklandığı evde yakaladı. Jandarma karakoluna götürülen Ünlü’nün sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Küfür etti der, 5 yıl, takım elbise ile gelir 5 yıl, yan yattı çamura battı indirimi ile 5 yıl, yattığı süre göz önüne alınarak, tahliye edilir. Dağılın beyler.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın serbest bırakırlar.
    Cevapla
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu koskoca bir hiç
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ara mal düşkünü müslümanlar olduk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...