Czn Burak öldü mü? Burak Özdemir trafik kazası mı yaptı? Son dakika Czn Burak'tan açıklama!

Czn Burak öldü mü? Antalya'da meydana gelen orman yangınlara müdahale eden itfaiye erlerine yardım etmek için bölgeye giden "Czn Burak" lakaplı Burak Özdemir hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoranın sahibi olan ünlü isimin kaza geçirdiği söylendi. Peki, Burak Özdemir trafik kazası mı yaptı? İşte son dakika Czn Burak'tan açıklama!

Czn Burak öldü mü? Burak Özdemir trafik kazası mı yaptı? Son dakika Czn Burak'tan açıklama!
Czn Burak öldü mü? Burak Özdemir trafik kazası mı yaptı? Son dakika Czn Burak'tan açıklama!
GİRİŞ 07.08.2021 12:26 GÜNCELLEME 07.08.2021 12:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoranın sahibi olan Czn Burak lakaplı Burak Özdemir hakkında akıl almaz bir iddia ortaya atıldı. Antalya'da çıkan orman yangınlarına müdahale eden itfaiye erlerine ve yerel halka yardımcı olmak için bölgeye giden Czn Burak'ın, kaza geçirdiği ve hayatını kaybettiğine dair iddialarda bulunuldu. Ünlü isim konuyla alakalı kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Peki, Czn Burak öldü mü? Burak Özdemir trafik kazası mı yaptı? Merak edenler için işte son dakika Czn Burak'tan açıklama...

Czn Burak Öldü Mü? Burak Özdemir Trafik Kazası Mı Yaptı?

Czn Burak lakabıyla tanınan Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran sahibi Burak Özdemir'in trafik kazası geçirip hayatını kaybettiği iddiası ortaya atıldı. Antalya'da çıkan yangınlarda gönüllü olarak görev alan ve bir tır dolusu yiyecek ile afetzedelere yardımda bulunan Burak Özdemir daha önce de zehirlenmiş, ancak ambulansta yapılan müdahale ile kendine gelmişti. Ünlü isim sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da iyi olduğunu söyledi.

Son Dakika Czn Burak'tan Açıklama!

Trafik kazası geçirip öldüğü iddia edilen Burak özdemir sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada ölmediğini söyleyerek takipçilerinin yüreğine su serpti. Czn Burak Twitter hesabından "Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi arkadaşlar ölmedim yaşıyorum çok şükür" paylaşımını yaptı.

Czn Burak Lakaplı Burak Özdemir Kimdir?

Burak Özdemir, sosyal medyada bilinen adıyla CZN Burak, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı.

CZN Bura, Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü haline geldi.

YORUMLAR 2
  • morinyoo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan geldiği yeri ve Rabbini unutmassa böyle adam gibi kalır. geldiği yeri unutur rabbini de tanımazsa belki karun gibi zengin olabilir fakat esfele safilin den farkı kalmaz Allah böyle gençlerin sayısını artırsın işlerine bereket versin
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırsever vatan evladı,Allah bunların sayısını ve ömürlerini ızatsın.amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!