Dalga geçip, "kesinlikle yağmaz" demişti! Şimdi herkes soruyor: Ne oldu Metin Uca?

Metin Uca, Antalya'da yağmur duası eden vatandaşlarla dalga geçmiş, bilimsel olarak Antalya'da kesinlikle yağmur yağmayacağını söylemişti. Dün Antalya yağmurla adeta nefes aldı. Sosyal medyada ise 'Metin Uca ne oldu' sorusu paylaşılıyor.

GİRİŞ 08.08.2021 11:14 GÜNCELLEME 08.08.2021 11:59
Bu Habere 346 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: 11 gündür orman yangınları devam eden Antalya, dün başlayan yağmurla nefes aldı. 

Yangın bölgesini ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vatandaşlarla beraber yağmur duası etmişti. Dini değerlerle alay eden söylemleriyle gündem olan Metin Uca, yağmur duası eden vatandaşlarla dalga geçmişti. 

Metin Uca, 'bu mevsimde Antalya'da kesinlikle yağmur yağmayacağını' söylemişti.

'KESİNLİKLE' YAĞMAZ DEDİĞİ ANTALYA'DA YAĞMUR YAĞDI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uca, "Türkiye'de yaşayan herkes bilir ki Ağustos'ta Antalya'ya yağmur yağmaz. Duaya değil, bilime inanın" demişti.

Dün akşam saatlerinde Antalya'da yağmur başladı. Manavgat'ta yangın mağduru vatandaşlar, sağanak yağmuru sevinçle birbirine sarılarak karşıladı. Bazı vatandaşlar, "Allah'ım şükürler olsun" diyerek dua etti. 

Yağmurun başlaması sonrası bazı vatandaşlar dua etti.

Antalya'da yağmur sevinciAntalya'da yağmur sevinci

NE OLDU METİN UCA?

Yağmurun başlamasının ardından sosyal medyada kullanıcılar Metin Uca'nın paylaşımı ti'ye aldı. Birçok kişi, "Ne oldu Metin Uca?" sorusunu yöneltti. Bazı kullanıcılar ise, "Şimdi de şuurlanması için Metin Uca'ya dua edelim" yorumunu yaptı.

YAĞMUR DUASINA ÇIKANLARA HAKARET

Metin Uca, yağmur duasına çıkanlara hakaretlerine devam etti. Uca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yoksul ve inançlı halk kesimlerini kandırmak için uydurduğu, akıl bilim karşıtı ruhani zevzeklik, din avcılığı" ifadelerini kullandı.

Skandal Ayasofya yorumu: Şahan Gökbakar, Metin Uca, Cem Özdemir, Sevim Dağdelen...Skandal Ayasofya yorumu: Şahan Gökbakar, Metin Uca, Cem Özdemir, Sevim Dağdelen...

Ahmet Hakan'dan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a yönelik saldırılara tepki: Ayıptır ayıp!Ahmet Hakan'dan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a yönelik saldırılara tepki: Ayıptır ayıp!

Metin Uca'dan rezil paylaşım! Tepki yağıyorMetin Uca'dan rezil paylaşım! Tepki yağıyor

Sosyal medyadan yağmur duasına hedef alan bir başka isim de Necati Tüfekçi. Tüfekçi, "Meteoroloji'den tüyo almıştır kesin' diyeceğim fakat 15 gün yağış yok Antalya'da" dedi. 

HADSİZ PAYLAŞIMLAR!

Metin Uca, daha önce de İslam'la dalga geçen paylaşımlarıyla tepki çekmişti. 

2015'in son günlerinde bir paylaşım yapan Uca, "Yozlaşmaya hayır! 7 Hristiyan bir danaya ortak olmadıkça; çam ağacı süslemem" yazılı pankart paylaşmış ve "Oğlunu kesene gökten koç gelmesi akılcı gerçekçi ve normal ama çatıdan hediye bırakması tuhaf öyle mi?" demişti. 

Uca, 'Cadılar Bayramı' paylaşımıyla da gündem olmuştu. Örtülü bir kadının fotoğrafını paylaşarak, "Mübarek Cadılar gününüzü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim" demişti. 

Ayasofya Camii'nin ibadete açılmasını hazmedemeyenler isimlerin arasında da yer alan Metin Uca, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kılıçlı hutbesiyle dalga geçmeye kalkmıştı. Uca, "Emevi halifelerini bile anıp Lozanı unutan, kendi tarihini uydurmada Yıldız Savaşları filmini aratmayan, karanlık tarafın unutulmaz prensi Zart-Veder" demişti. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 346
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    adam kelimenin tam anlamıyla zart olmuş vade dolmuş.
    Cevapla
  • hmd 5 ay önce Şikayet Et
    Allahım bizleri ve neslimizi ancak sana kulluk eden, ancak senden yardım dileyen gerçek müminlerden eyle amin.
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin bilimsel aklını yaratan Rabbimi tanımıyorsan o aklını bilime ilme değil şeytana teslim etmişsin demektir. ateşin tadına baktığın zaman tanırsın.
    Cevapla
  • dedeoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyevi Formullerle hesaplanıp sonucu belirlenebilen şeylere kısaca Bilim diye tarif ediyoruz. Amaaaaa İnsanoğlu kainatta olup biten yada olacak bitecek şeyleri sadece bilimle açıklayamaz ve açıklayamıyorda. İzahı için önce iman sonra İlim gerek. İlim ki dünya işlerini aşar geçer ve oda Allah katındandır ve tamamı O na aittir. Ayrıca insan zekası ilmin tamamına değil, sadece O nun dilediği kadarına vakıf olabilecek değişik değişik kapasitelerde ve her insana hususi olarak ayrı ayrı yaratılmışmış. Sayın Uca nın ilimden yana nasibine ne düşmüş, meçhul bir konu.
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar karanlıklar içinda dolaşırlar da, şeytanın kendilerini nasıl aldattığını göremezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap