Son Dakika: Sultanbeyli'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı!

Son dakika haberi... İstanbul Sultanbeyli'de emniyetin arkasındaki geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Son Dakika: Sultanbeyli'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı!
Son Dakika: Sultanbeyli'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı!
GİRİŞ 08.08.2021 18:55 GÜNCELLEME 08.08.2021 20:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Özgülük Caddesi'ndeki bir fabrikanın bahçesinde yangın çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre çocukların kullandığı maytap, polyester inşaat kalıplarının içine düştü. Bir anda alev alan malzemeler, yangına neden oldu.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

Bu arada iş yerinden yangını söndürmeye çalışan bir kişi hafif yaralandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Son üç yıl içerisinde yakılan geri dönüşüm fabrikalarına dikkat. Bu kadar işsiz genç var bu fabrikalar neden güvenlik elemanı almazlar?
    Cevapla
  • Kimki 2 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettinizmi ya askeri kişla yada fabrikalar yada emniyet birimlerimizi hedef aliyorlar acilen terer orgutunun yuvalandiği yerler yerle biredilmeli tasustunde tas başustunde baş birakilmamali adamlar evimizin içine girmiş bu vatan bizim evimiz bide 112 çağri merkezlerine elatin polisi bağla diyorsun nicinaradin neyi ihbaredecen enaz 10 dakikada seni uğraştiriyorlar geneli bayanlar bunu yapiyorkizincada bağliyorgibi yapip boşa telefonu çaldiriyorlar 15 dakika gitti ihbar yaptiğin şahista gitti oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı