Fenerbahçe token nasıl alınır? Fenerbahçe coin fiyatı ne kadar? FB kripto para...

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün taraftar ve yatırımcılarına sunacağı kripto para, Fenerbahçe Token'ın ön satışları bugün itibari ile başlıyor. Paribu işbirliği ile satışa sunulacak kripto paranın ne kadar olacağı ve nasıl satın alınacağına ilişkin merak edilen tüm detaylara haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

Fenerbahçe token nasıl alınır? Fenerbahçe coin fiyatı ne kadar? FB kripto para...
Fenerbahçe token nasıl alınır? Fenerbahçe coin fiyatı ne kadar? FB kripto para...
GİRİŞ 09.08.2021 16:12 GÜNCELLEME 09.08.2021 16:13

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “utility token” olarak tanımlanan Fenerbahçe Token Paribu iş birliğiyle Fenerbahçe taraftarlarına çeşitli ayrıcalıklar sunulacak. Fenerbahçe kulübüne büyük katkı sağlayacak olan yeni kripto paranın yatırımcılarına da kazanç sağlaması hedefleniyor. Peki Fenerbahçe Token (FB) nasıl alınır? Bugün itibari ön satışa sunulacak olan kripto paranın fiyatı hakkında merak edilen detayları bir araya getirdik.

Fenerbahçe Token (FB) Ne Kadar Olacak?

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “utility token” olarak tanımlanan Fenerbahçe Token'ın henüz ön satışı başladı. Ön satışa sunulacak olan Kripto paranın iki farklı seçenek ile satışa sunulması bekleniyor. 

Fenerbahçe Token'ın 20.000.000 adet olarak satışa sunulması durumunda tanesi 15 TL olacak. 09.08.2021 / 12.08.2021 tarihleri arasında talep toplanacak ve alınacak tokenler 9 ay boyunca satılamayacak ve transfer edilemeyecek. 

İkinci seçenekte ise 500.000 adet satışa sunulması durumunda tanesi 30 TL olacak. 09.08.2021 / 12.08.2021 talep toplanacak ve 13.08.2021 tarihinde Paribu’da FB/TL paritesinde markette işleme açılacak. 

Fenerbahçe Token (FB) Nasıl Alınır?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün taraftar ve yatırımcılarına sunacağı kripto para Fenerbahçe Token'ı Paribu iş birliği ile satışa sunulacak. 13.08.2021 tarihinde Paribu’da FB/TL paritesinde markette ileme açılacak olan token'ın satın almak için öncelikle paribu üyeliği oluşturmanız gerekiyor. İşte adım adım Fenerbahçe Token satın alma yöntemi;

  • Paribu mobil uygulamasını indirin ya da Paribu web sitesine girin.

  • “Üye Ol” butonuna tıklayıp gerekli bilgileri girerek üye olun.

  • “Ayarlar” butonundan kimlik doğrulamanızı tamamlayın.

  • Cüzdan sekmesine tıklayarak Paribu hesabınıza TL yatırın.

  • Satış periyotları başladığında talep oluşturun.

Fenerbahçe Token’ın avantajları neler?

Fenerbahçe Token sahibi olarak sezon boyunca ve sonrasında ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Fenerbahçe Token sahipleri özel yapılacak anketlerde oy hakkı elde edebilecek. Fenerbahçe sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yönetimiyle tanışma imkânı sağlanacak. Ayrıca Fenerbahçe Token sahipleri için kurgulanacak stat ve tesis turlarından yararlanabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'