Uşak'ta yolcu otobüsü şarampole devrildi

Ağrı'dan İzmir'e giden yolcu otobüsü, Uşak-Ankara karayolu üzerinde havalimanı yakınlarında Göğem Köyü kavşağında yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre kazada 30 kişi yaralandı.

GİRİŞ 10.08.2021 08:31 GÜNCELLEME 10.08.2021 09:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ağrı'dan İzmir'e giden yolcu otobüsü, Uşak-Ankara karayolu üzerinde havalimanı yakınlarında Göğem Köyü kavşağında yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre kazada 30 kişi yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Ağrı'dan İzmir'e giden K.G. (58) idaresindeki Ağrı Doğuş firmasına ait 34 HE 1858 plakalı yolcu otobüsü Ankara-Uşak kara yolunun Göğem kavşağı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

30 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre, 30 kişi yaralandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Tanrıverdi 2 yıl önce Şikayet Et
    çok ilginç son 3 kaza izmire giden otobüsler yaptı Allah bizi korusun...
    Cevapla
  • burak 2 yıl önce Şikayet Et
    son günlerde peşpeşe gelen kazalı otobüs ölümleri , pandemideki zararların telafisi için , para hırsı uğruna insanların canlarıyla oynanıyor. az şoför, çok çalışma saati , sonuç uykulu,dikkati dağınık şoförler ve ölümlü kazalar ..yazık
    Cevapla
  • Osm 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık sene 2022 hala otobüs ile seyahat nedir kardeşim neden daha emniyetli Yüksek Hızlı tren e geçiş yapılmıyor dünya nin neresinde bu kadar otobüs ile seyahat kaldı otobüsler eski şoförler yaşlı uykusuz alkol alıp almadığı belli değil psikolojik sorunu varmı yok mu hiçbir denetim yok pandemide iş yapamadık diye uykusuz ek seferlere çıkıyorlar yazık millete böyle saatlerce otobüs ile seyahat .başka ülkelere maske yardımı yapılana kadar kendi vatandaşımızın sağlığı için YTH ye yatırım yapılsa daha iyi olurdu gavur gene aynı gavur gene yapacağını yapıyor demiyorki zor zamanda bize yardım ettiler ,İsrail'in ormanı yanar hemen koşarız insanlık olsun diye
    Cevapla
  • komando 2 yıl önce Şikayet Et
    Son günlerde sözleşmiş gibi. Hayret. Allah'u Âlem
    Cevapla
  • HİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıra otobüslerdemi yoksa... ALLAH korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu