Bakan Koca iki doz uygulanan aşı miktarını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, İki doz aşısını yaptıranların sayısının 30 milyona ulaştığını belirterek, "İlk dozu olanlar ikinciyi ertelemesin." uyarısında bulundu.

Bakan Koca iki doz uygulanan aşı miktarını açıkladı
Bakan Koca iki doz uygulanan aşı miktarını açıkladı
GİRİŞ 10.08.2021 17:25 GÜNCELLEME 10.08.2021 17:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İKİ DOZ AŞISINI YAPTIRANLARIN SAYISI 30 Milyona ulaştı. 18 yaş ve üstü 62 Milyon olarak, yarıya yakınımız, sağlığımızı koruyacak kararı çift doz aşıyla uygulamış durumdayız! İlk dozu olanlar ikinciyi ertelemesin. Hiç aşı olmayanlar harekete geçsin. Sağlık için birlik şart." dedi.

YORUMLAR 6
  • Muh 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan. İlim sahibi olmak, ehlî sünnet çizgisinde olmak sizin yaptığınız gibi olmuyor. Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın.
    Cevapla
  • Batik 2 yıl önce Şikayet Et
    3 dozuda olun eylülde kıyamet varyantı geldiğin de asi olanları görecem ben 4.5 dozlar.yukleniyor
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyadaki bütün aşı üreten firmalar,şiltslerin rockfelırların,sorosları,gateslerindir dsö ve fda da bunların bakkal dükkanıdır yani temeline bakacak olursan bunların tamamı aynı aile ve deccalin ta kendileridir amaçları gayeleri belli insanlığı yok etmek ve kalan kısmını kendi kontrol altına almaktır, yoksa insan neden aşı olmaktan kaçınsın
    Cevapla
  • Muh 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan. Kitlesel olarak insanları kontrol altına almak istersen hemen herkeste cep telefonu var, kredi kartı var, hayatında Coca cola içenlerin sayısı aşı olanların çok üzerinde, hemen herkes hastaneye veya eczaneye gidiyor ve ilaç kullanıyor. Sadece aşı ile mi amaçlarını gerçekleştirebilirler sanıyorsun. Kafanızda senaryo oluşturup ona herkesten fazla inanıyorsunuz ve kendinizi de çok zeki sanıyorsunuz. Madem çok uyanıksınız, telefon, kredi kartı vs kullanmayın. Hazır gıda ve içecek tüketmeyin. Doktora gitmeyin, ilaç kullanmayın. O zaman samimi olduğunuzu gösterin. Burada delilsiz, zanna dayalı senaryolar üzerinden milleti aptallıkla itham etmeyin. İnsan biraz çizgisinde samimi olur.
    Cevapla
  • Tarkan 2 yıl önce Şikayet Et
    @Anadolu, Kadir bey gibi düşünen bir kişi yok milyonlarca kişi var. Biraz araştırırsan sen de gelinen noktanın bu olduğunu görebilirsin. Rahmetli Erbakan hocamız bile 90'lı yıllarda bunların tehlikesinden bahsetmişti. Gün gelecek dövecek diziniz bile kalmayacak demişti ve işte maalesef o günlerdeyiz. Çözüm ise şu; herkesin kalp gözü ve algısının açık olabilmesi için ilim sahibi olması gerekiyor, ehlisünnet çizgisinde olması gerekiyor, böyle olursa hiçbir sıkıntımız kalmaz evelallah.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletler Devletleri yönetenler bilim adamları mılyonlarca kişi hepsi dalavereci hepsi oyunun birer parçası birtek sen akıllısın.. alternatif söyle bu illetten insanlar nasıl kurtulacak ölenler hastanelerde yatanlar hepsi nasıl kurtulacak bu oyunmu biraz insaf yahu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı