Son dakika: Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı

Son dakika: Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Yusuf G., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha önce gözaltına alınan M.A. adlı şahıs da serbest bırakılmıştı.

Son dakika: Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı
Son dakika: Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı
GİRİŞ 10.08.2021 21:34 GÜNCELLEME 11.08.2021 10:50
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son dakika: Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Yusuf G., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 ŞÜPHELİ DE SERBEST KALDI

İlk olarak M.A. çıkarıldığı hakimlikçe "adli kontrol hükümleri" uygulanarak serbest bırakıldı. Bugün, "nitelikli cinsel saldırı suçundan" sulh ceza hakimliğine sevk edilen diğer şüpheli Yusuf G. de konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu sonuçla, olayda adı geçen 2 şüpheli de serbest kalmış oldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli savcılık sorgusunun ardından, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan diğer zanlı da "adli kontrol hükümleri" uygulanarak serbest bırakılmıştı. 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan yaşamına son vermeden önce iki kişinin cinsel saldırısına uğradığını belirterek şikayetçi olmuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Savcı görevini liyakat ve layıkıyla yapmış.
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakılacaklar ki cinayetlerine devam etsinle daha önce böyle olmuyor muydu bu adaletimizle hukuk falan olmaz kısasa kısas tek yoldur
    Cevapla
  • Beşir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldıkları maaşları Helal etmek gibi bir dertleri Olmayan kişiler adalette görev almamalı.
    Cevapla
  • halil 2 yıl önce Şikayet Et
    allah bu millete fırsat vermesin anlamadan dinlemeden hemen zanlıları idam etme peşindeler ya bi durun soruşturma tamamlansın ya suçsuzlarsa ne olacak
    Cevapla
  • Ender 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık batı kanunlarını kopya etmeyi bırakmalıyız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi