Kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 5 araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, araç sahipleri ile kaza yapan otomobil sürücüsü birbirine girdi.

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı!
Kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlara çarptı!
GİRİŞ 12.08.2021 16:09 GÜNCELLEME 12.08.2021 16:09

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde gerçekleşen olay edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Üç Güzeller mevkiinde Y.K. yönetimindeki 50 SN 001 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak park halinde bulunan MA TR 35, 06 PYS 97, 38 ADR 377, RV SY 58, ve 06 BVZ 123 plakalı araçlara çarptı.

Kazada park halindeki otomobilde bulunan Berkay A. ve yaya olarak bekleyen Zeynep V. yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren 50 SN 001 plakalı otomobil sürücüsünün kaza sonrasında gülmesinin ardından ise diğer araç sürücüleri birbirine girdi.

Olay yerinde bulunan güvenlik güçleri ve vatandaşlar tarafından kavgaya karışanlar güçlükle sakinleştirilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde korkunç kaza!Bursa’nın Karacabey ilçesinde korkunç kaza!

Samsun’da korkunç kaza! 4 yaralıSamsun’da korkunç kaza! 4 yaralı

 Zonguldak’ta işçi servisi devrildi, 6 kişi yaralandı Zonguldak’ta işçi servisi devrildi, 6 kişi yaralandı

Otobüsler neden kaza yapıyor? Uzman isim açıkladı: Bu olmadan kazalar bitmeyecek!Otobüsler neden kaza yapıyor? Uzman isim açıkladı: Bu olmadan kazalar bitmeyecek!

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler