İSKİ Adalar’ın suyun kesti, toplanmayan çöpler Adalıları çileden çıkardı

Adalar Belediyesi’ park ve bahçelerin sulamasında kullanılan suların faturasını ödemedi. İSKİ parklardaki su saatlerini söktü. Adalar’daki toplanmayan çöpler ise pes dedirtti.

GİRİŞ 15.08.2021 16:06 GÜNCELLEME 15.08.2021 16:09
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Adalar'daki park ve bahçelerin sulamasında kullanılan suyun faturasını ödemeyen Adalar Belediyesi yüzünden parklarda çiçeklerin, ağaçların sulamasında kullanılan su, İSKİ tarafından kesildi. Suyun kesilmesi üzerine Kınalıada'daki Atatürk Büstü'nün etrafındaki çiçeklerin solması Adalıların tepkisine neden oldu. Adalılar topladığı çiçekleri büste koyarak tepkilerini ortaya koydu.

Öte yandan Adalar'da belediyenin toplamadığı çöplere tepkiler her geçen gün artıyor. Belediyenin deniz tarafına bakan girişinin önünde bulunan bankın altındaki çöp, içki şişeleri, üstte ise Atatürk resmini görenler bu duruma tepki gösterdi.


Kaldırılmayan çöpler, çöp arabasının haznesinden yola akan sular, pis kokular, çocuk parklarındaki pislikler, sağlığı tehdit eden atıkların önüne geçilmediği görüldü. Ada sakinleri ise toplanmaya çöplerden ve ilçede kronikleşen sorumlusu olarak Belediye yönetiminin çalışmaması nedeniyle olduğunu belirtti. Tepkilerini dile getiren Ada sakinleri, İstanbul'un en nadide ilçelerinden biri olan Adalar'ın bu durumu hak etmediğini çalışan ve hizmet üreten bir belediye yönetimi istediklerini ifade etti.

YORUMLAR 42
  • ah keşkem 2 yıl önce Şikayet Et
    he he ! her şey çok güzel oluyor.
    Cevapla
  • BLAUBERG 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumları chp ve onların sosyal medya kanalları haber yapmazlar.sizde de en fazla 1 saat daha burada haber olur sonrada bu durum unutulur gider.Birde düşünsenenize tam tersi olduğunu.Yemin ediyorum onların tüm haber kanalları günlerce,haftalarca, aylarca haber yaparlardı.işte herifler medya konusunda başarılılar.
    Cevapla
  • vtd3434 2 yıl önce Şikayet Et
    c.başkanı yapacuk :) athenaya göre imamoglu 2.ATATÜRK :)
    Cevapla
  • vatandaş 02 2 yıl önce Şikayet Et
    o suyu da oraya onceki donemde getirdiler , karşılığı ekrem guidaoglu
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri