Bakanlık acı haberi duyurdu...Hain tuzak! Şehit ve yaralılar var

Son dakika haberi: MSB: Pençe Yıldırım bölgesinde teröristlerin yerleştirdiği EYP'nin patlaması sonucu 3 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz de yaralandı.

Bakanlık acı haberi duyurdu...Hain tuzak! Şehit ve yaralılar var
Bakanlık acı haberi duyurdu...Hain tuzak! Şehit ve yaralılar var
GİRİŞ 16.08.2021 11:21 GÜNCELLEME 16.08.2021 15:02
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Hain terör örgütü PKK/YPG'nin alçak saldırıları sonucu Pençe- Yıldırım harekatı bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu.

3 ŞEHİT 2 YARALI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır." denildi. 

PENÇE-ŞİMŞEK BÖLGESİNDE DE 1 ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığından, "Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bir üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir silah arkadaşımız şehit olmuştur" açıklaması yapıldı.

YORUMLAR 70
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHcc şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin ailelerine sabır selamet ihsan eylesin RABBİM ülkemize ve müslüman lara iman kuvveti nasip etsin
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c h.z Muhammed sav canımız feda olsun 1000 yıldır islam sevdası atalarımızı ve bizleri şehit veya gazi ettiler.Ne mutlu bu yolda yürüyenlere.Şehitlerimize peygamberimiz komşu olsun yerleri cennet bahçeleri olsun.Yakınlarınada sabır.Allah Muhammed dediğimiz sürece bu kıyamete kadar şehit vermeye devam edeceğiz.Rabbim inşaallah bizleride şereflendirir
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    İran,Suriye, Yunanistan işgal edildi. Türkiye’nin etrafı Amerika İsrail İngiltere şeytanları ile sarıldı. İran ise ikili oynuyor hem komşu hem bizim güçlü olmamızı istemiyor. Müslüman ülkelere Şia Hocaları ihracatı yapıyor. Dikkatli olmak lazım çünkü İran bize desteği bu şekilde önler. Pkk merkezi Kandil iran sınırına sıfır noktada. Şehitler çoğalacak sanırım. Şeytanlar dibimizde
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olur inşallah
    Cevapla
  • Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olur inşallah
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ey şehitoğlu şehit isteme benden makber aguşunu açmış duruyor peygamber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!