Esenyurt'ta kaçak göçmenler, nargile içtiği sırada yakalandı!

İzin süresi biten ve gösterilenden farklı bir şehirde ikamet eden yabancı uyruklulara yönelik yapılan uygulamada 2 kaçak göçmen, bir kafede nargile içerken polis denetimine takıldı.

GİRİŞ 17.08.2021 10:30 GÜNCELLEME 17.08.2021 14:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, rutin uygulama düzenledi.

Ekiplerin düzenli yaptığı uygulamada vizeleri, izin süreli biten, çalışma izni olmayan ve kaçak olarak Türkiye’de bulunan yabancı uyruklulara yönelik denetim gerçekleştirildi.

AYDA 2 BİNDEN FAZLA KAÇAK GÖÇMEN YAKALANIYOR

Esenyurt Meydanı başta olmak üzere ilçe genelinde yapılan uygulamalarda, ayda 2 binden fazla kaçak göçmenin yakalandığı ve il göç idaresine gönderildiği öğrenildi.

NARGİLE İÇERKEN YAKALANDILAR

Polis ekiplerinin parkta da yaptığı uygulamada 2 kaçak göçmen, bir kafede nargile içerken yakalandı.

TOPLAMA MERKEZİNE GÖNDERİLDİLER

Yapılan sorgulamada birinin üzerinden belge çıkmazken diğerinin ise izin süresinin bittiği tespit edildi. Rutin üst araması yapılan şahıslar, daha sonra Tuzla’da bulunan toplama merkezine gönderildi.

SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran'dan düzensiz göçmen değerlendirmesiSETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran'dan düzensiz göçmen değerlendirmesi

Son Dakika haberi: MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalarSon Dakika haberi: MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar

Marmara Gölü kuruyor: 10 santimetre su kaldıMarmara Gölü kuruyor: 10 santimetre su kaldı

7 ayda 13 bini Afgan, 37 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi!7 ayda 13 bini Afgan, 37 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi!

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • S.vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin hicbir ülkesi,birak avrupayi afrika ulkelerinde bile bu kadar rahat basibos keyfine bakan siginmaci,mülteci goremezsin.Adamlar resmen bizle dalgasini gecerek yasiyor.Plajlar onlarla dolu,nargile kahve hayat ne ne guzel.Bizde bu sarlatanlara milyar dolarlar harcadik ,ustunede muhacir mazlum magdur masaliyla uyutulduk.sabir.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    adamalar da maske bile yok
    Cevapla
  • erdem değer 2 yıl önce Şikayet Et
    urfanın bütün parklarında ve cadde üstlerinde ve ayrıca tüm turistik sahillerimizde yüzbinlercesi her gün nargile içip kadınlara kızlara sarkıntılık ediyorlar. hükümet uyuyor mu? neden yetkililerden tek kelime ses yok? daha ne zamana kadar bu alçakları çekeceğiz?
    Cevapla
  • dostacısı 2 yıl önce Şikayet Et
    toplama merkezi ne ya atın dışarı
    Cevapla
  • dostacısı 2 yıl önce Şikayet Et
    yaa çıldırıyorum ben 30 yıllık işçiyim nargile elime değmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!