Son dakika: Kabil Büyükelçiliği'nden tahliye açıklaması!

Son dakika: Türkiye Cumhuriyeti Kabil Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, ''Afganistan'dan tahliyeler başvuru sıralamasına göre yapılacaktır'' denildi.

Son dakika: Kabil Büyükelçiliği'nden tahliye açıklaması!
Son dakika: Kabil Büyükelçiliği'nden tahliye açıklaması!
GİRİŞ 18.08.2021 00:39 GÜNCELLEME 18.08.2021 00:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Son dakika: Kabil Büyükelçiliği, "Vatandaşlarımızla sürekli temas halindeyiz ve bu süreçte tahliye olmak isteyenlerin dönüşleri için gerekli eşgüdümü sürdürüyoruz. Tahliyeler başvuru sıralamasına göre yapılacaktır" açıklamasını yaptı.

Vatandaşlarla sürekli temas halinde olunduğu belirtilen açıklamada, tahliye olmak isteyenlerin dönüşleri için gerekli eşgüdümün sürdürüldüğü ifade edildi.

Kabil Büyükelçiliği, "Büyükelçiliğimizle ve Konsolosluk Çağrı Merkezimizle (KÇM) temas eden vatandaşlarımız, başvuru sıralamasına göre, ülkemize intikal ettirilecektir" açıklamasını yaptı.

Türk vatandaşlarından kişisel güvenlikleri için kendilerine haber verilene kadar beklemelerinin uygun olacağı belirtildi.

Kabil Büyükelçiliği, vatandaşlar için iletişim numaralarını paylaştı. Kabil Büyükelçiliği için "+93 79 782 8283 ve + 93 79 182 7976 numaralarını, konsolosluk çağrı merkezi için +90 312 292 29 29 numarasının aranabileceği belirtildi.

YORUMLAR 14
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    "Ey iman edenler! Eğer bir fâsık (doğru yoldan sapmış) size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz. " (Hucurâf Suresi 6. Ayet Meali)
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki kanı bozukları ne zaman tahliye edecez.
    Cevapla
  • tual 2 yıl önce Şikayet Et
    afganlı erkekler den bazıları bir ay öncesinden sınırı aşarak kaçak Türkiyeye girdiler onlar nasıl erkek korkaklar geride eşlerini bacılarını analarını bırakarak kaçtılar bencillik yapıp kendilerini düşündüler orada kalan kadınlar için çok üzülüyorum
    Cevapla
  • Hayrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Afgan kendi ülkesinden kaçsa ilk gitmek isteyeceği yer almanya amerika tezata bak
    Cevapla
  • turk 2 yıl önce Şikayet Et
    afgan halkı emperyalıstlerı ulkesınden kovuyor bu adamlar once ruslarla sonra da amerıkalılarla savastı bızım ceddımız nasıl kuvvayı mıllıye adı altında savastıysa bu ne boyle sırf musluman dıye terorıst gıbı gosterıyorlarlar bu adamları kanmayın bu amerıka ve batı kıme terorıst derse bılınkı onlar vatanları ıcın savasan ınsanlardır bunu en ıyı turkıye bılmelı burnumuzun dıbınde ne oyunlar oynuyorlar hepımız gorduk
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruslardan öncede Büyük Britanya ile savaştılar. Afganistan laneti var. Üzerinde güneş batmayan krallık denilen İngilizler; Çin,Hindistan,ABD ve Kanada gibi pek çok sömürgesindeki gücü kaybetti. Sovyetler Afganlar ile savaştıktan sonra dağıldı. Darısı ABD'nin başına. :)
    Cevapla
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Taliban ABD bin kurduğu bir oluşum paşam ne zirvaliyon kolayca ele aldılar ülkeyi bi düşün niye bir anda tüm ülkeler çekildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!