BAE ile kritik görüşmenin detayları belli oldu! Başkan Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Al Nahyan ile yaptığı görüşme ile ilgili "Çok ciddi bir yatırım hedefleri, planları var. İnşallah çok kısa zamanda BAE ülkemizde ciddi yatırımlara girecek." dedi.

GİRİŞ 18.08.2021 21:37 GÜNCELLEME 18.08.2021 22:40
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Kanal7-Ülke TV ekranlarında Hülya Seloni ve Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen yayında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Beştepe'de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnoun Bin Zayed Al Nahyan ile yaptığı görüşme hakkında şunları kaydetti; 

BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı'yla da bir görüşmemiz oldu. BAE'nin Türkiye'ye yönelik yatırımlar noktasında ciddi bir görüşme yaptık. Bu görüşmede de hangi alanlarda ne gibi yatırımlar yapılabilir, bunları görüştük.

Başkan Erdoğan ve Şeyh Tahnoun Bin Zayed Al Nahyan

ÇOK CİDDİ BİR YATIRIM PLANLARI VAR

Gerek Varlık Fonu başkanımı davet ettiğim gibi Yatırım Destek Fonu başkanımı da davet etmiştim. Öyle bir görüşme oldu ki, bir yatırım veya bir yol haritası belirleyelim, BAE de buna göre adımlarını atmış olsun dedik. Çok ciddi bir yatırım hedefleri, planları var. İnşallah çok kısa zamanda BAE ülkemizde ciddi yatırımlara girecek.

Devletler arasında gidiş gelişler hep olabilir. Burada da benzer bazı durumlar oldu. Şu an itibarıyla yaklaşık birkaç aydır bizim istihbarat örgütümüz başta olmak üzere Abu Dabi yönetimiyle bazı görüşmeler yaparak, bu görüşmelerle birlikte belli bir yere gelmiş bulunuyoruz. Bölgedeki bazı sıkıntıları, temenni ediyorum ki, aynı kültürün, inancın mensupları olarak gidermiş oluruz.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal7-Ülke TV ortak yayınındaSon dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal7-Ülke TV ortak yayınında

YORUMLAR 52
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım bölgedeki sıkıntılar, Suriye ile görüşmeden çözülmez. Mısır ve bae görüşülmüşse bence Suriye ile de görüşülebilir. Ki, bae Türkiye'nin kuyusunu kazmaya çalışan İslam düşmanı bir ülkedir.
    Cevapla
  • A. Şeref Özdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bende Bea ya güvenmiyorum. Uzun zamandır düşmanlarımıza yardım etti. Bize kafa tuttu. Uçakları I gönderip sözde tehdit etti... Dikkat......
    Cevapla
  • İhvan-ı müslim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapacakları yatırım bu ülkeyi bölmeye ,parçalamaya çalışmak olmasın?
    Cevapla
  • CANIM TÜRKİYEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen bu BAE 'ye ve onların bu adımlarına asla güvenmiyorum,gittikleri her ülkede kaos çıkartmak ve islâm düşmanları ile işbirligi yapan bu devlete güvenim hiç yok,Filistine karşı İsrail ile işbirliği yapanların ülkemizde yatırım yapmasını da doğru bulmuyorum,ekonomik olarak kaos yaratma peşinde olabilirler.
    Cevapla
  • AGA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah ulan bi paramız olsa bunların yüzüne bakmayacağızda...Para yok işte Reis ne yapsın.
    Cevapla
  • MUSTAFA ODUNCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Halka yansıyan bir yatırım karı yok halka mültecilerin verdiği zarar çok. böyle giderse hepsi ülkemize göz dikecek Biz kendi kendimize yeteriz ALLAH rızası için yabancı eller değmesin girmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'