Kabine üyelerinden AFAD'ın bağış kampanyasına destek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Son Dakika haberi; Cumhurbaşkanı Erdoğan AFAD'ın sel bölgesine yardım kampanyası ile ilgili "Yarın kabine toplantımız var. Kabine üyelerimiz de yarın bağışta bulunacaklar." dedi.

GİRİŞ 18.08.2021 22:05 GÜNCELLEME 18.08.2021 22:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal7-Ülke TV ekranlarında Hülya Seloni ve Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"AFAD'A KİMSE 'ZORLA PARA VER' DEMİYOR"

AFAD'ın yardım kampanyası hakkında eleştirilerde bulunanlara sert tepki göstere Erdoğan ""AFAD'a para mı verecekmişiz" diyorlar. Sen cebren AFAD'a para verecek değilsin. AFAD bu tür afetler için kurulmuş. Kimse gırtlağını sıkarak para istemiyor. Hayırda bulunmak isteyen olursa verir, bulunmak istemeyen de vermez. Bugün itibarıyla 181 milyon TL bağışta bulunan oldu." dedi.

KABİNE ÜYELERİNDEN BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK

Yarınki kabine toplantısına da değinen Erdoğan "Yarın Kabine üyelerimiz de bağışta bulunacak. Dere yatağına konut yapımını belediye başkanlığımdan beri aksini söylemişimdir. Dikey mimariye tevessül etmeyin, aşırı yüksek binalar yapmayın. Bunları söylerken dünyada yaşanan tecrübelerden hareketle söyledim." dedi.

AFAD'a Cengiz Holding'ten dev bağış: 3 milyon dolar AFAD'a Cengiz Holding'ten dev bağış: 3 milyon dolar

Bakan Yanık: Kastamonu merkeze 25 milyon liralık nakit desteği sağladıkBakan Yanık: Kastamonu merkeze 25 milyon liralık nakit desteği sağladık

AFAD'IN "BEN DE VARIM" KAMPANYASINA ŞU ANA KADAR 185 MİLYON LİRA TOPLANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün 568 bin 306 vatandaşın "Ben de varım" diyerek, AFAD koordinasyonunda yangın ve sel bölgelerine destek için 1866'ya SMS gönderdiğini belirtti.

Toplam destek miktarı 4'üncü gününde 185 milyon 420 bin 955 liraya ulaştı.

YORUMLAR 9
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydin zenginler sizleri sahneye alalım
    Cevapla
  • Afada Bağıs Vakti 2 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın onlarca çift maaş alan bürokrat çift maaşlarının birini başlasınlar arada artık değilmi bunu söylemeye gerek varmı millet asgari ücret alırken birde bağışlı yapsın belki yüzleri kızarır çifter maaş alanların.
    Cevapla
  • petrolcü 2 yıl önce Şikayet Et
    bazılarının cebinde akrep vardır, bunlar banknotlarını vakit buldukça sayarlar da sayarlar acaba yavrulayıpta çoğaldımı diye. bağış yapacak olsalar insanlar görsün, bilsin diye yaparlar Allah rızası için değil. bazılarıda vardır ki kimse bilmez, kimse görmez...
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    İsterseniz artık iban vermeyin Geri geliyo
    Cevapla
  • Alihan 2 yıl önce Şikayet Et
    İmkanı olan herkesin gönlünden geçen miktarda destek olması gerekiyor, ben de olacağım inşallah da kamu kurum yöneticilerinden bazıları personeline bağışlamayı düşündüğünüz miktarı bildirin diyor. Onlardan da muhtemelen amirleri istiyor bunu. Birileri yukarıya benim personelim şu kadar yardım yaptı diye yaranmak derdinde. Aynısını pandemi başlangıcındaki yardım kampanyasında da yaptılar. Bağış yaptım ama bildirmedim, yine bildirmeyeceğim. Beni riyaya soktukları gibi kendileri de riyanın büyüğünü yapacaklar amirlerine. Rahmetli Erbakan'ın dediği gibi: "Hadi oradan!"
    Cevapla
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Gün birlik günüdür Allah vatanımızı her türlü tehlikeden korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'