Son Dakika... Koronavirüs risk haritası değişti! İki il daha mavi oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs risk haritasında Kilis ve Zonguldak'ın düşük riskli iller arasına girdiğini paylaştı.

Son Dakika... Koronavirüs risk haritası değişti! İki il daha mavi oldu
Son Dakika... Koronavirüs risk haritası değişti! İki il daha mavi oldu
GİRİŞ 18.08.2021 23:38 GÜNCELLEME 19.08.2021 01:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kilis ve Zonguldak'ta ilk doz aşı olma oranının yüzde 75'in üzerine çıktığını, böylece düşük riskli il sayısının 33'e yükseldiğini açıkladı.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kilis ve Zonguldak, düşük riskli iller arasında yerini aldı. Salgın hastalığa karşı karar verip ilk doz aşıyı olma oranları yüzde 75'in üzerinde. Haritada iki şehrimiz daha mavi. Düşük riskli il sayımız 33'e yükseldi." ifadelerini kullandı.

3 İL TURUNCUDAN SARIYA GEÇTİ

Van, Yozgat ve Erzurum'da ise 18 yaş ve üstü nüfusun en az bir doz aşı olma oranının yüzde 65'in üstüne çıktığını aktaran Koca, Kovid-19 risk haritasında bu illerin renginin turuncu (yüksek riskli) yerine sarı (orta riskli) olduğunu bildirdi.

YORUMLAR 1
  • Anadolulu 2 yıl önce Şikayet Et
    2021 de maviler artar 2022 de kırmızıdan başlarız devam eder boyama....1500 mutasyona uğrayan virüse ne aşısı...Allah'ın verdiği mukemmel vücut hepsine yeter inanır amel edersen.. Korkmazsan...Korku tüm hastalıkların yarısıdır...Sükunet tüm tedavilerin yarısıdır der ecdat ama nerde dinleyen özüne dönebilecek nesil...100 sene evvel savastiklarimiz bizi işgale gelenler emin olun tedaviyi verecek alacaz az kaldı....Güce güvenin...Ben her daim Rabbime güvenirim gerisi 1 saniyelik nefes vesselam...Anlayana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler