İBB önünde oturma eylemi başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çalışanları Derneği üyeleri, Saraçhane'deki İBB binası karşısında oturma eylemine başladı.

İBB önünde oturma eylemi başladı
İBB önünde oturma eylemi başladı
GİRİŞ 19.08.2021 15:39 GÜNCELLEME 19.08.2021 15:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İBB Çalışanları Derneği üyeleri, daha önce yaptıkları basın açıklamalarıyla sağlık nedenleriyle işine son verildiğini iddia ettikleri mesai arkadaşları Bahadır Öcalan'ın işine iadesini istemişlerdi. Dernek üyeleri, talepleri yerine getirilmeyince İBB Saraçhane binası karşısındaki parkta oturma eylemine başladı. 

İBB Çalışanları Derneği Başkanı Ali Rıza İlhan, "İBB'nin bu işçileri ve sorunları görmezden gelen tavrı olduğu müddetçe, bizlerde meşru hakkımız olan arkadaşımızın işe iade talebini her gün buraya gelerek dillendireceğiz. Bu eylemlere devam edeceğiz, ta ki arkadaşımız işe iade edilene kadar bu eylemleri sürdüreceğiz" dedi. 

Vatandaş İBB'ye karşı direniyorVatandaş İBB'ye karşı direniyor


Sağlık sorunlarını nedeniyle işine son verilen Bahadır Öcalan, mesai arkadaşlarının verdiği destekten mutlu olduğunu ifade ederek, "  Meslek hastalığından dolayı niteliklerime uygun iş olmadığı belirtilerek iş akdimi fesh ettiler. Bende niteliklerime uygun iş olduğuna inanıyorum. Yalnız işten çıkartmanın daha kolay olduğunu düşünüyorlar muhtemelen. O yüzden de ben buna karşılık bir ses çıkartmayı düşündüm" şeklinde konuştu.  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    hee alır başkan tatilde denizde başkan geldi ama yine tatile gitti başkan yurtdışı tatile gitti başkan istanbuldan bi haber akdeniz tatiline gitti başkan seçim gelince tatilden gelicek
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce İmamoğluna oy verip seçin sonra oturma eylemi. Bunu oy verirken düşünecektiniz.
    Cevapla
  • memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    siz aslind yanlis yapiyorsunuz. ekremcik istia diye protesto etmeniz lazim. Adam bir köyü yönetecek akil yok cumhurbaskani olma sevdasinda kendini utanmadan sayin Erdoganla kisayliyor. yahu 1 icraatini görelim. yok yok yok. tipki chpliler gibi armut pis agizima düs mantigi. makam sahibi olmak önemli degildir hakkini vermek önemli bir de bunun ahirete hesabi var. istafaya cagrin. herkes toplansin. bakalim kac gün dayanacak.
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu namus sözü vermişti. Şimdi iktidara gelirsek hiç kimsenin inancına, kılık kıyafetine, din eğitimi alma özgürlüğüne, işine, ekmeğine karışmayacağız derse inşallah bu zokayı yutmazlar.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar daha iyi günLer.. Gardaş Allah yardımcın olsun.. Ama içimizde öyle kansızlar var ki.. AkpartiLi gibi görünüp CHPye destek veren kansızlar var. Siyasi görüş önemli değil diyenler boş konuşur anca.. Bırakın bu işleri.. Adam kadro açmak için böyle kurbanlar seçiyor.. Kapının önüne koyuyor.. Hadi sesiniz çıksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var