AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe sel bölgesinde temizlik çalışmalarına katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret etti. Afetzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun temennisinde bulunan Kabaktepe, temizlik çalışmalarına katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe sel bölgesinde temizlik çalışmalarına katıldı
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe sel bölgesinde temizlik çalışmalarına katıldı
GİRİŞ 19.08.2021 17:30 GÜNCELLEME 19.08.2021 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gitti. İlçede selden etkilenen sokakları ve dükkanları gezen Kabaktepe, afetzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun temennisinde bulundu.

"ZOR GÜNLERİN HEP BİRLİKTE ÜSTESİNDEN GELCEĞİZ"

Kabaktepe sosyal medya hesabından, "Sinop Ayancık’ta selden zarar gören bölgeleri ziyaret ettik, incelemelerde bulunduk. Devlet millet el ele bu zor günlerin hep birlikte üstesinden geleceğiz." paylaşımında bulundu.

AFETZEDELERE ZİYARET

"Türkeli'nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına katıldık." diyen Kabaktepe, "Ardından Sinop'un Türkeli ilçesi ve Babaçay Köyü'nde, Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde afetzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik." dedi.

"YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Kabaktepe, "Her bir vatandaşımızın yaşadığı acıyı sinemizde hissediyoruz. Dertlerimizi paylaşacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Yaşadığımız bu ortak acılar, beraberliğimizin ne kadar kuvvetli olduğunun bir nişanesidir. Bu birlikle afete maruz kalan her yeri yeniden inşa edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Kabaktepe: “Felaketin izlerini hep birlikte sileceğiz”Kabaktepe: “Felaketin izlerini hep birlikte sileceğiz”

AK Partili Kabaktepe İBB'ye 'basit bir soru' dedi ve Tuzla yatırımlarını örnek gösterdiAK Partili Kabaktepe İBB'ye 'basit bir soru' dedi ve Tuzla yatırımlarını örnek gösterdi

Kabaktepe: Siyasi kundakçılık yapmayınKabaktepe: Siyasi kundakçılık yapmayın

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Bekir Derse 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul belediye başkanlığı yakışır. Size
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi