İYİ Partili Kavuncu'ya yumruklu saldırı ile ilgili yeni gelişme: Soruşturma başlatıldı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, atıldığı bir televizyon programının ardından, bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, saldırıya ilişkin soruşturma başlattı.

GİRİŞ 20.08.2021 18:53 GÜNCELLEME 20.08.2021 18:55
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir televizyon programının ardından çıkışta bir kişi tarafından darbedildi.

Kavuncu, yumruklu saldırının ardından yere düşerken, saldırgan yaya olarak kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

SORUŞTUMA BAŞLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı,  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun yumruklu saldırıya uğramasına ilişkin soruşturma başlattı. 

Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir televizyon programının ardından bina önünde yanına yaklaşan bir kişinin yumruklu saldırısına uğramış, olayın ardından saldırgan kaçmıştı. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı saldırıya ilişkin soruşturma başlattıklarını duyurdu. Açıklamada olayla ilgili tüm delil ve kamera kayıtlarını incelendiği, saldırganın kolluk kuvvetlerince arandığı, soruşturmanın titizlikle devam ettiği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 62
  • Aykut 2 yıl önce Şikayet Et
    kısacası: kötü bir körebe oynuyorlar
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi bakarsanız, kötü bir tiyatro oldunu çocuklar da anlar....
    Cevapla
  • hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kavuncu Fetöcüdür
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Meclis dışında kalan siyasilerin DOKUNULMAZLIK zırhları olmadığından zararı görende onlar oluyor.Ben bu ülkenin başında tam yetkili biri olsam vekillik müracaatlarında dokunulmazluk zırhını kaldırır vekil olmak isteyenlere tüm TC vatandaşları ile aynı şartlara tabisiniz derim.Bakın o zaman vekiller attıkları her palavranın karşılığında sokakta vatandaşla yakından ne kadar fazla ilgili olma yarışına girerler.
    Cevapla
  • satıv 2 yıl önce Şikayet Et
    kendi kendileirni yapmışlardır. gördük bu tiyatroyu... meral abla da sözlü olarak vatandaşı azarlamaktan dövmekten başka yaptığı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı