Taksim’de korkutan otel yangını!

Taksim Meydanı’nda bir bankanın elektrik panosunda çıkan yangın, üst kattaki otele sıçradı. Otelin bir cephesi alev alev yanarken, otelin teras katında mahsur kalanları itfaiye kurtardı.

GİRİŞ 20.08.2021 22:08 GÜNCELLEME 20.08.2021 22:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, saat 19.30 sıralarında Taksim Meydanı’nda bulunan bir bankanın elektrik panosunda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bankanın üst katındaki otelin cephesinin tutuşmasına neden oldu.

Taksim’de bankanın elektrik panosundaki yangın otele sıçradı

OTELİN BİR CEPHESİ ALEV ALEV YANDI

Otelden dumanların yükselmesi üzerine çalışanlar ve müşteriler tahliye edilirken, otelin teras katında mahsur kalanlar oldu. Alevleri görenler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi.

MAHSUR KALANLARI İTFAİYE KURTARDI

İhbar üzerine gelen polis ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri bir taraftan yangına müdahale ederek bir taraftan da mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler merdivenli araç yardımıyla terasta mahsur kalanları aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti.

“KABLOLAR ÇARPMIŞ ORADAN YANGIN ÇIKMIŞ GALİBA”

Yangın anını anlatan bir vatandaş, “Ben geziyordum, dumanlar çıktı. Orada patlamalar oldu. Ambulans ve itfaiyeyi çağırdılar. İtfaiye söndürmeye çalıştı ama yarıya kadar yandı. İnsanlar panikle kaçışmaya çalıştı, biz arkadaşlarımla kurtarma çalıştım ama yetişemedik. Mahsur kalanları kurtarıp onları götürdüler. Galiba elektrikten olmuş, kablolar çarpmış oradan yangın çıkmış galiba” dedi.

VATANDAŞLAR FİLM İZLER GİBİ YANGINI İZLEDİ

Taksim Meydanı’ndaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü.

Öte yandan, oteldeki yangını bazı vatandaşlar film gibi seyrederken, bazıları ise cep telefonuna kaydetti. Ekipler yangının çıkış sebebini araştırmak için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Rüzgar ters esseydi tamamen yanardı.
    Cevapla
  • nihat 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel görünsün diye binaların dış cephelerini petrol bazlı malzemeden yapıyorlar ateşi görünce tutşuyor yerine seramik malzeme kullansalar yanmaz geçen yıllarda taksim il yardım hastanesi ingilteredeki büyük otel yangını aynı malzemelerin tutşmasıyla olmuştu yasa çıkarılıp bina dış cephelerinde petrol bazlı malzeme kullanımı yasaklanmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu