Kemal dede 102 yaşına üçüncü doz aşı ile girdi

İzmir’de yaşayan 102 yaşındaki Kemal Uygun üçüncü doz aşısını doğum gününde oldu.

Kemal dede 102 yaşına üçüncü doz aşı ile girdi
Kemal dede 102 yaşına üçüncü doz aşı ile girdi
GİRİŞ 22.08.2021 09:39 GÜNCELLEME 22.08.2021 09:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir’de yaşayan 102 yaşındaki Kemal Uygun’un yeni yaşı, evde sağlık ekiplerinin yaptığı üçüncü doz aşının ardından doğum günü pastasıyla kutlandı. Kızı Ayşe ve damadı Ali Kiriş’in yanında yaşayan alzheimer hastası Uygun, üçüncü doz aşısının yapılması için randevu aldı. İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, yaptıkları kontrollerde Uygun’un doğum gününün olduğunu belirledi.

Evde Uygun’a üçüncü doz aşı yapan ekipler, getirdikleri pastayı da hep beraber kesti. 102 yaşındaki Uygun, gözyaşlarına hakim olamadı. Doktor Mesut Günay, “Kemal amca, 102 yaşında olmasına rağmen aşı olarak, insanlığa ve topluma örnek oldu.” dedi. Kemal dedenin damadı Ali Kiriş de “Babamızın evden çıkma imkanı yok ama ona rağmen aşılarını eksiksiz yaptırdı. Keşke gençlerimiz de babamızı örnek alsalar da aşılarını yaptırmış olsalar” dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 3
  • hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    bu vatandaş gençlere neden örnek olsun yaşayacağı kadar yaşamış üç gün sonra bak bakalım ne olacak,,hele hele birde biontec vurmuşlarsa gidişi daha hızlı olur,,,
    Cevapla
  • Şule 2 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah bakanlar iyi bakmış demek ki ve kötü, duyarsız, ilgisiz, bilgisiz sağlık personeliyle karşılaşmamış. Karşılaşmış olsaydı bu kadar yaşamasına izin vermezlerdi. Benim yakınlarım hep maalesef sağlık personeli duyarsızlığı sebebiyle öldü. Elbette ki Allah ömrü veren ama sağlık personelinin yaptığı yanlışların, hataların ve en önemlisi de kötülüğün bir cezasının olmaması çok kötü. Allah'a havale etmekten başka çaresi kalmıyor vatandaşın. Çünkü ne adalet doğru işliyor ne de gerekli olan yerler sana yardımcı oluyor. Eğer sağlık personeli ile ilgili şikayetiniz varsa yalnız kalıyorsunuz. Adalet olarak kazancınız sıfır.
    Cevapla
  • Vatandaş TC 2 yıl önce Şikayet Et
    102 mi? Maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
AK Parti içinde neler oluyor?