Son dakika: Mardin'de tam 10 mahalle karantinaya alındı!

Son dakika haberi: Mardin'in Midyat ilçesindeki 10 kırsal mahalle, koronavirüs vakalarının artması üzerine 14 gün süreyle karantinaya alındı.

GİRİŞ 24.08.2021 16:34 GÜNCELLEME 24.08.2021 17:05
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Midyat ilçesinde koronavirüs vakalarının artması üzerine filyasyon ekiplerinin yaptığı çalışmada, hastaların çoğunun 10 kırsal mahallede yaşadığı tespit edildi.

DHA'nın haberine göre, bunun üzerine İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nca salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin edebilmek, sosyal mesafeyi korumak ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla kırsal Ortaca, Sivrice, Yayavantepe, Şenköy, Acırlı, Budaklı, Gülveren, Söğütlü, Yolbaşı ve Doğançay mahallelerinin, bugün saat 19.30'dan itibaren 14 gün süreyle karantinaya alınmasına karar verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 55
  • Şehmus 2 yıl önce Şikayet Et
    1 ay önce Midyat sokaklarında iğne atsanız yere düşmezdi. Paradan daha değerli şeylerin olduğu bu millet ne zaman anlayacak bakalım
    Cevapla
  • nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık şu askerimize ya saçma sapan beyaz elbise giydirmişler birde sanki laboratuvarda çalışıyorlar.Onun içinde çalışmak o kadar zor ki artık şu saçmalıkları bir kenara bıraksak da terör örgütü DSÖ nün direktiflerini kale almasak artık.
    Cevapla
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    urfalıyım ve maalesef urfam ile mardin ülkemizin yüz karaları oldular. her yer sarı veya mavi iken, hangi akla hizmet ise bu iki şehir aşı olmayarak kendilerini utanacak bir hale soktular.
    Cevapla
  • Abdulkerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee benim botan ne olacak.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın her yerinden milyonlarca insanın gezdiği turizm bölgelerinde tek bir karantına uygulanmadı , ama anadolu da karantina uygulanmayan yer kalmadı
    Cevapla
  • Abdullah Ademoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı ve mesafe konusunda daha dikkatli olunması sonuç bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı