Bakan Koca'dan 4 iyi haber!

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Trabzon ve Bursa'da aşılanmanın yüzde 75'i geçtiğini ve mavi kategorideki iller arasında yer aldığını bildirdi.

Bakan Koca'dan 4 iyi haber!
Bakan Koca'dan 4 iyi haber!
GİRİŞ 25.08.2021 00:52 GÜNCELLEME 25.08.2021 02:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzon'un aşılanmada "mavi" kategorideki iller arasına geçtiğini belirtti. Paylaşımında, Karadeniz sahilinin boydan boya mavi olduğunu belirten Koca, "Daha güzel günler göreceğiz Trabzon, motorları maviliklere süreceğiz. İlk doz aşı oranında yüzde 75’i aşan Trabzon’a saygılar." ifadesini kullandı.

Bursa'nın da mavi kategorideki iller arasında yer aldığını bildiren Koca, "Yeşil Bursa mavi oldu. Yüzde 75'i aşan ilk doz aşı oranıyla hangi şehir olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

Fahrettin Koca açıklamalarının devamında son olarak şu açıklamada bulundu:

"4 İYİ HABER!''

Bakan Koca yaptığı açıklamada, ''Bursa ve Trabzon'dan söz ettik. Diğer 2 haberimiz de önemli: Mardin çok yüksek risk seviyesini yüksek risk seviyesine, Adıyaman yüksek risk seviyesini orta risk seviyesine indirdi. Kırmızı tek ilimiz var, Şanlıurfa. İlk doz aşı oranıyla o da hepimizi sevindirecek!"

YORUMLAR 11
  • m3hk 2 yıl önce Şikayet Et
    2 yada 3 ası olanların %60 larda olması gerekmiyormu bakanım. objektif olup butun olum ve vakka oranlarını acıklarsanız herkes size guvenecek. Yaslılar ası olalı 1 yılı gecti. bunların 3 cu dozu olmaları gerekir. Aşı oldum olmyecem diye bir geranti kimse vermiyor. sadece yatmadan atalatıyor
    Cevapla
  • Tuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan az kaldı. bütün iller aşıda maviye vaka sayılarında da sarı ve maviye döndüklerinde sizin vaka sayılarınız ve ölüm oranlarınız kaçlarda olacak merakla bekliyoruz...
    Cevapla
  • dejavu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşılama arttıkça vaka sayısında, hastahaneye yatış ve ölüm oranında düşme olması gerekmiyor mu?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar piyasada mal varken tum herkezin isi zor Adam tlf numarasini ezbere bilmiyor,aşının içeriği hakkinda bilgi sahibi.
    Cevapla
  • Yörük Oğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmak bir İnsani görev.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan