14 terörist öldürüldü! MSB'den açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, 8'i Barış Pınarı, 1'i Fırat Kalkanı bölgesinde, 2'si ise Şırnak, 3'ü Van'da olmak üzere saldırı hazırlığındaki 14 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GİRİŞ 25.08.2021 13:14 GÜNCELLEME 25.08.2021 13:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Terörist saldırılarına karşı her türlü tedbiri alan Komandolarımız, 8'i Barış Pınarı bölgesinde, 1'i de Fırat Kalkanı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki toplam 9 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

ŞIRNAK'TA 2 TERÖRİSTE J-SİHA DARBESİ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Eren-13 Operasyonları kapsamında, Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi Markoz Deresi bölgesinde, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-SİHA ve Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda, 2 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir." denildi.

VAN'DA 3 TERÖRİST

Eren-1 Şehit Jandarma Er Mehmet KARACI Operasyonu kapsamında;  Van İl Jandarma Komutanlığınca, Çatak ilçesi Kato-Karataş Çukurları Mevkiinde, 19 Ağustos tarihinde Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birliklerince, J-İHA/SİHA, Atak Helipkopteri ve Hava Kuvvetleri destekli icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmişti.

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Botan Eyaleti, Kato Jirka Bölgesinde suikastçı olarak faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 500 Bin TL’ye kadar ödülle Gri kategoride aranan, Rojin Amed kod adlı Fidan Kurtpınar olduğu tespit edilmiştir.

YORUMLAR 17
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldür öldür btmiyorlar Bunların büyük baslarini ortadan kaldırılması lazım benim anlamadigim içte ve dışta PKK destekçileri operasyon yapmayın diyorlar niçin PKK ya Türkiye'ye saldırmayı kayıtsız şartsız silah bırakın demiyorlar anlamiyom.
    Cevapla
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman kılıçdar oğlu duymassın kıriz geçire bilir ozaman menel akşener imdedina ulaşmaz
    Cevapla
  • atmaca 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dünyada nifak çıkaran bozgunçulardır gidecekleri yer bellidir ya bunları destekleyenler. Kişi sevdiği ile beraberdir bu teröristler geberdiği zaman nere gidiyorlarsa bunlara destek olanlarda oraya gidecektir bunda hiç şüphe yoktur
    Cevapla
  • E.G 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bin bereket versin..
    Cevapla
  • Nazlı Nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Sivrisinek öldürmekle bataklık kurumaz ! Ne zaman bu çapulcu militanları eğiten ve görevlendiren beyin takımı yok edilecek ?? (karayılan vs.)
    Cevapla
  • osmaniyeli 2 yıl önce Şikayet Et
    yastamısınız sezgin tanrıkulu ve hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı