İmamoğlu'ndan yeni algı operasyonu! Skandalı örtmeye çalıştı

İBB Başkanı İmamoğlu, 20 yıldır CHP'li Bakırköy Belediyesi'ne bağlı İncirli Caddesi'nin 25 yıldan fazladır hizmet görmediğini açıkladı. İmamoğlu'nun skandal algı çalışması kısa sürede ortaya çıktı.

GİRİŞ 25.08.2021 14:59 GÜNCELLEME 26.08.2021 09:20
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Haber7 Özel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir algı operasyonuna daha imza attı. Sosyal medya hesabından, "Bu cadde 25 yıldan fazladır hizmet görmemişti. Bakırköy İncirli Caddesi'ni yaya odaklı olarak baştan sona yeniliyor, altyapı sorununu çözüyor, trafiği düzenliyoruz." paylaşımında bulundu.

AK Parti Bakırköy İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Halit Cebeci, de "Bakırköy 20 yıldır CHP'li belediyeler tarafından yönetiliyor haklısınız hiç bir hizmet yapılmadı üstelik yapmaya çalıştıklarınızı da yüzünüze gözünüze bulaştırdınız" paylaşımında bulunarak İBB'nin altyapı çalışmaları sırasında patlattığı İSKİ isale hattını paylaştı. 

Bakırköy'deki kaldırım projesini de büyük bir proje olarak duyuran İmamoğlu'na sosyal medyadan da tepki geldi. 

Konuya ilişkin Haber7'ye değerlendirmelerde bulunan Halit Cebeci, "İncirli caddesi İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin ukdesinde.. Dolayısıyla Ekrem Bey buna vurgu yapmak istemiş aslında ama çok da doğru bir bilgi değil. Bakırköy belediyesi zaten 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partililer tarafından yönetiliyor. Herhangi bir imalat yapmak için Büyükşehir Belediyesi’nden herhangi ne bir başvuru ne dilekçeleri bir önerileri var… Büyükşehir Belediyesi yapmadı evet ama. 20 yıldır da Bakırköy Belediyesi en ufak bir faaliyette bulunmadı." açıklamasında bulundu.

“ALGI ÇALIŞMASI”

"Bağcılar, Bahçelievler, Zeytinburnu gibi ilçelerde ana arter olsa bile fiber optik kablolar, İSKİ çalışmaları gibi konularda bozulan yolları, kimin ukdesinde bakmaksızın ilçe belediyeleri yıllardır yaptılar." diyen Cebeci, "Ama Bakırköy Belediyesini yöneten hiçbir kimsenin bu tarakta bezi olmadı açıkçası. Şimdi sanki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakırköy’ü cezalandırmışta burayı yapmamış gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Aslında doğru söylerken kendi foyalarını ortaya çıkardılar." ifadelerini kullandı.

İSKİ’NİN SUYUNU PATLATTILAR

Cebeci, "Kaldırımı yaparken İSKİ’nin suyunu patlattılar. Yani bütün projeleri dokümanları elinde olmasına rağmen İSKİ burada çalışma yaparken kendi isale hattını patlattı." dedi.

İCRAAT YOK BORÇ ÇOK!

Bakırköy İlçe Belediyesi'nin bu konuda hiçbir şey yapmadığını sadece yolla ilgili olmadığını söyleyerek, "Ne yapmış olduğu altyapı çalışması var, ne bir nikâh salonu, ne bir havuz, ne spor salonu… Hiçbir şey yok." açıklamasında bulundu.

"Zeytinburnu Belediyesi’nin sıfır borcu var. Hizmetlerini yapıyor." diyen Cebeci, "Bakırköy Belediyesinin şu anda 850 milyon TL’ye yakın borcu var ama yaptığı hiçbir icraat yok. Dolaysıyla bunlar aslında kendi beceriksizliklerinin üstünü örtmeye çalışıyorlar." diye konuştu.

İBB'den skandal itiraf! Yandaş şirketi savunduİBB'den skandal itiraf! Yandaş şirketi savundu

İBB'nin yanan ve bozulan otobüslerinin arkasından büyük skandal çıktı! İBB'nin yanan ve bozulan otobüslerinin arkasından büyük skandal çıktı!

Vatandaş isyan etti: İmamoğlu bizi ne güzel tokatladıVatandaş isyan etti: İmamoğlu bizi ne güzel tokatladı

İmamoğlu 'Gerek yok' deyip iptal etmişti! İSKİ'den itiraf gibi açıklamaİmamoğlu 'Gerek yok' deyip iptal etmişti! İSKİ'den itiraf gibi açıklama

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 143
  • Doğukan 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu’nun umurunda değil çünkü kendisine Başkanlık teklifi yapılmış durumda … Bu nedenle her yeri batırıp enkaz bırakmak istiyor …
    Cevapla
  • Vatandaş Soruyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıya göre soruyorum o halde Zeytinburnunda mı yaşanır Yoksa Bakırköyde mi ?
    Cevapla
  • Aboo 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda tum ana caddeler ilce belediyesinin sorumluluk alani olmaktan cikarilip İBB sorumluluk alani yapilmistir. O yuzden bu caddeye ilce belediyesi bisey yapamazdi zaten.
    Cevapla
  • Vatandaş.... 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudur bakırköy belediyesi çalışmaktan oturamıyor 15 temmuzda o kaosta Kılıçdaroğlunu ancak kurtarıp kahve içmeye getirebilmişti Evine bakırköy Belediye Başkanı ???.....ne çalışma....
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar zamanında kendi yönettikleri belediyelerin görevlerini de Ak Partiye yıkmaya çalışıyorlar amma yüzsüzler
    Cevapla
  • Önce yaradan 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni sevmiyorum imaroglu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi