Boğaziçili öğrencilerden 'Nasılsınız?' diyen yeni rektör Naci İnci'ye saygısızlık!

Öğrencilere nasılsınız diyen Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci'ye saygısızlık yapan öğrenciler, "İyi değiliz. Nasıl iyi olabiliriz sizce? Hala el sallayabiliyorsunuz. Kime selam veriyorsunuz?" sözleriyle karşılık verdi.

GİRİŞ 26.08.2021 11:34 GÜNCELLEME 26.08.2021 11:50
Bu Habere 609 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Melih Bulu'yu görevden almasının ardından vekil rektör olarak görevlendirdiği Prof. Dr. Naci İnci'yi Boğaziçi Üniversitesi Rektörü olarak atadı. Resmi olarak görevine başlayan Naci İnci, dün makamından ayrılarak aracına yöneldiği sırada karşılaştığı öğrencilere nezaketen "Nasılsınız?" diye sordu.

"KİME SELAM VERİYORSUNUZ?"

Öğrenciler bu soruya "İyi değiliz. Nasıl iyi olabiliriz sizce? Hala el sallayabiliyorsunuz. Kime selam veriyorsunuz? Hala yüzümüze bakabiliyorsunuz . Utanmadan 'nasılsınız' diye sorabiliyorsunuz!" ifadeleriyle karşılık verdi.

Prof. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir? Boğaziçi Üniversitesi rektörü Mehmet Naci İnci hayatı ve biyografisiProf. Dr. Mehmet Naci İnci kimdir? Boğaziçi Üniversitesi rektörü Mehmet Naci İnci hayatı ve biyografisi

Naci İnci de bu saygısız tutum karşısında bir şey demeden aracına binerek üniversiteden ayrıldı.

Boğaziçi Rektörü İnci'den disiplin soruşturmaları için talimatBoğaziçi Rektörü İnci'den disiplin soruşturmaları için talimat

YORUMLAR 609
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteli olmuşlar ama adam olamamışlar. Soytarı takımı, kudurmuş insanlar. Ulan bizim kültürümüzde düşmanın sana nasılsın derse iyi bir cümleyle geciştirşrsin. Birde bu kar yarın öbür gün yetki alabilecek insanlar. Rektöre bunu yapan yetki aldığında hoşlanmadığı veya karşıt görüşlü birine neler yapmaz. Saygısızlar.
    Cevapla
  • Köyün delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Renkli bayrak altında toplananların bu insanların farklı fikirlere saygı duymamaları çelişki değil mi sorsan ne istiyorsunuz diye demokrasi derler
    Cevapla
  • Ilhan kosanay 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın birgün bunlar ülke yönetecek vahki vah halimize ciblliyetsizler
    Cevapla
  • Samet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün Kılıçtaroğlu'na yapılan ile bu durum arasında ne fark var? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil lakin herkes birbirine saygı duymak zorunda.
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak pahalı bir değerdir, herkezde bulunmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar