Polis baskınıyla ortaya çıktı! Evde şok görüntü

Beykoz'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda evinin bahçesini kenevir tarlasına çeviren şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 19 kilo 600 gram ağırlığında ekili Hint keneviri ele geçirildi.

Polis baskınıyla ortaya çıktı! Evde şok görüntü
Polis baskınıyla ortaya çıktı! Evde şok görüntü
GİRİŞ 26.08.2021 14:18 GÜNCELLEME 26.08.2021 14:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Beykoz’da evinin bahçesini kenevir tarlasına çeviren şahsın ikametine baskın düzenlendi. Operasyonda 19 kilo 600 gram ağırlığında ekili Hint keneviri ele geçirildi.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesinde bulunan bir evin bahçesinde uyuşturucu madde yetiştirildiği yönünde bilgi edinilmesi üzerine, polis ekiplerince adrese operasyon düzenlendi. Evin bahçesinde 26 kök halinde 19 kilo 600 gram ağırlığında Hint keneviri ekili halde görüldü. Bahçesi Hint keneviri tarlasına çevrilen evin sahibi U.A.K. (39) isimli şahıs gözaltına alındı.

Hakkında, “2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet” suçundan işlem yapılan şüpheli şahıs, aynı gün işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • HaşHaş? 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman haşhaş eken çiftçileri de tutuklayın ondan da eroin yapılıyor.
    Cevapla
  • Kenevir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani kenevir ekimi milli politika olmuştu. Yasa bile çıkarttı Reis. Adam da vatanseverlik yapıyor işte. Anlamadım ne perhiz ne lahana turşusu bu tutuklama?
    Cevapla
  • çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    bitki yetiştirmek neden suç bende yetiştirmek istiyorum kime ne yani tiner de satmak yasak olsun o zaman nalburda sonuçta zehirli patlayıcı
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Kenevir kanser ve bircok hastalik türüne iyi gelir ve TIb da cok genis yer alir. Yüzler ilac vardir Kenevirden yapilan. Ama keneviri ekip ilac gibi kullanmak yasak cünkü Ilac Baronlarinin isine gelmez ve onun icin Seytanlastirilir. Aslinda kenevirin faydalari saymakla bitmez. Kim kenevire karsi cikiyorsa ya cahildir yada bu isten bir cikari vardir. Bu dünyada Kenevirden ölmüs bir tek insan bile yoktur. Avrupada Eczanelerde hatta ve hatta Bakkal dükkanlarinda bile satiliyor kenevir. Siz daha orta cag kafasiyla düsünmeye devam edin.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Seninki laf mı yani tiner boya inceltmek için kullanılıyor, senin mantığına göre o zaman bıçak da satmasınlar tehlikeli değil mi o zaman işlerimizi nasıl görürüz, uyuşturucu için yetiştirdiği besbelli yani sen şimdi uyuşturucuyu mu savunuyorsun, senin niyetin kurt niyeti kuzu değil, derdin ne ne yapmak istiyorsun ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı