Başkan Erdoğan talimat vermişti! Bakanlar afet bölgesinde

Başkan Erdoğan'ın MKYK toplantısındaki "Yaraları sarmak için herkes bölgede olsun" talimatı sonrası bölgede incelemelerde bulunan bakanlar çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Erdoğan talimat vermişti! Bakanlar afet bölgesinde
Başkan Erdoğan talimat vermişti! Bakanlar afet bölgesinde
GİRİŞ 27.08.2021 11:04 GÜNCELLEME 27.08.2021 12:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın MKYK toplantısındaki "Yaraları sarmak için herkes bölgede olsun" talimatı sonrası bölgede incelemelerde bulunan bakanlar çalışmalarını sürdürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bozkurt Koordinasyon Merkezindeyiz. Afetten etkilenen bölgemizin tüm noktalarında 7/24 esasına göre yürüttüğümüz çalışmaların sonuçlarını alıyoruz. Hayat normale dönerken, halkımızın ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmeye devam ediyoruz." açıklamasında bulundu.

İÇİŞLERİ BAKANI ESNAFI ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde incelemede bulundu.

Şiddetli yağışın ardından 11 Ağustos'ta sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerini sürdüren Soylu, Bozkurt ilçesinde çalışmaların devam ettiği dükkanları ziyaret etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Soylu, esnafın taleplerini dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden Soylu, temizlik çalışmalarında görev alan personelle de bir süre görüştü.

Bakan Soylu, AFAD Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret ederek, son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 6 saatlik MKYK toplantısında gündem sel felaketi ve orman yangınları olmuştu. Erdoğan toplantıda "Yaraları sarmak için herkes bölgede olsun" talimatını vermişti.

BAKANLAR AFET BÖLGESİNDE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hasar gören yerleşim birimlerinde incelemelerine devam etti.

Sel felaketi sonrasında Karadeniz bölgesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da afetzede çocuklara büyük bir sürpriz yaptı.

İKİ BAKAN EKİPLERLE BİRLİKTE AFET BÖLGESİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, psikososyal destek ekipleriyle birlikte Kastamonu ve Sinop'ta sürüdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

HELİKOPTERLE ÇOCUKLARA TUR ATTIRDI

Bakan Karaismailoğlu, afet bölgesindeki çocuklarla sohbet ettikten sonra bakanlığa ait helikopterle havada tur attırdı. Bakan Karaismailoğlu o anlara ait görüntüleri şahsi sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk kez böyle bir deneyim yaşadığını belirten çocukların mutlulukları kameralara yansıdı. İzleyenleri tebessüm ettiren videoda çocuklar, " Havadan deniz çok güzel görünüyordu. Aşağıdaki insanlar çok küçük görünüyordu, manzara çok güzeldi. Teşekkür ederim böyle bir imkan sundukları için." sözleriyle mutluluklarını ifade etti.

BAKAN DÖNMEZ SİNOP'TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sel felaketinin yaşandığı Sinop'un Ayancık ilçesinde inceleme yaptı ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • önce Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya hayatında en MÜHİM olanı ,Milletiyle el ele veren varlıkta ve yoklukta musibette , belada , depremde , selde vs GÜÇLÜ Devlet gücünü milletten alan Milletine koşan DEVLET Bugün bu anlayış ve hizmet var MaşaAllah
    Cevapla
  • ABDULLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    işte istenen ve özlenen devlet bu . milletin yanında olmak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor