Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: Hepimiz birden sevinebiliriz...

Koronavirüsle mücadelede İstanbul'dan iyi haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'un mavi kategoriye yükseldiğini duyurdu.

Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: Hepimiz birden sevinebiliriz...
Bakan Koca'dan son dakika İstanbul açıklaması: Hepimiz birden sevinebiliriz...
GİRİŞ 27.08.2021 22:19 GÜNCELLEME 27.08.2021 22:19
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadele kapsamında İstanbul'la ilgili önemli gelişmeyi duyurdu. Bakan Koca, İstanbul'un mavi renge döndüğünü açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, ''Hepimiz birden sevinebiliriz: İstanbul’umuz Mavi.'' ifadelerine yer verdi.



VALİ YERLİKAYA DETAYLARI PAYLAŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 27 Ağustos saat 20.00 itibarıyla İstanbul'da aşılama oranının yüzde 75'e ulaştığını bildirdi.

Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'umuza mavi renk çok yakıştı. 27 Ağustos saat 20.00 itibarıyla aşılama oranımız yüzde 75. Birinci doz 8 milyon 699 bin 243, ikinci doz 6 milyon 491 bin 74, üçüncü doz 1 milyon 97 bin 798, toplam 16 milyon 288 bin 115 doz aşı yapıldı. Aşısını yaptıran hemşehrilerime teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 91
  • Çavuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan çarşı pazar'da insan seli, Ulaşım araçlarının hınca hınç dolması,Kahvehane've Dükkanlarda sigara içmek serbest'mi oldu hiç denetim yok bu sadece aşı ile aşılacak şey deyil, bu gidişle eski günleri çok arar olacağız.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzülüyorum bazı kafalar zihniyetler asla değişmiyor içimizdeki hainler virüsün atmasını bekliyor ve bunu da devletimizi yönetenler emar etmek istiyorlar ya siz ne biçim insansınız kullardan utanmıyorsan ız Allah'tan korkun Allah'tan utanın bu vatan hepimizin
    Cevapla
  • Şenol küçük 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ümmetin Muhammed yardımcısı olsun bu virüsten tez zamanda kurtuluruz insaâallah biz çok dua edelim ki bu musibettn kurtulmalı
    Cevapla
  • YUSUF.İR 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan kolay gelsin iyi şanslar.
    Cevapla
  • S.Akmeşe 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul mavi olsa ne olur hattaa toptan aşı olsak ne olur virüs cirit atmaya devam ediyor edecekte..
    Cevapla
  • Aziz 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda bir semte oturuyorum Anesi korona karantinada kızı düğün salonunda çalışıyor oğlu spor salonunda nası bitecek bu korona ilaçlar çöpe gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!