Son dakika haberi: Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!

Ordu'nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden tartıştığı ailesine polis olan babasının tabancası ile kurşun yağdırdı. Çocuk; annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü, babasını ise ağır yaraladı.

GİRİŞ 28.08.2021 13:52 GÜNCELLEME 28.08.2021 17:43
Bu Habere 282 Yorum Yapılmış

Olay, ilçeye bağlı Tepe Mahallesi Eğlence mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat Niksar'da görevli polis memuru C.Y., fındık hasat sezonu için ailesiyle birlikte memleketi Ordu Korgan’a geldi.

Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!

FINDIK TOPLAMA MESELESİ YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, bahçeye gitmek için hazırlanan aile ile ailenin 14 yaşındaki çocukları arasında iddiaya göre fındık toplaması meselesi yüzünden tartışma çıktı.

 Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!

BABASININ SİLAHIYLA KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine ismi henüz öğrenilemeyen 14 yaşındaki çocuk, emniyet mensubu olan babasının tabancasını alarak, babasına, ağabeyine, annesine ve anneannesi ne ateş etti.

Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!

Olay sonrası anne Rahime Y. ve anneanne Cennet Gerdek olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan ağabey Murat Y. ve baba C.Y. ise önce Korgan Devlet Hastanesi, ardından ise Fatsa Devlet Hastanesine sevk edildi.

AĞABEY DE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesine götürülen ağabey Murat Y. da yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan baba C.Y.'nin ise tedavisi sürüyor.

Ağır yaralanan baba Cemalettin Yalpı ise Ordu Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Gözaltına alınan F.Y, Korgan Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alındı.

Baba Cemalettin Yalpı'nın Tokat Turhal’da polis memuru olduğu, fındık toplamak üzere ailesiyle memleketlerine geldiği öğrenildi. Olay esnasında evde bulunan F.Y.'nin 4 yaşındaki kardeşi Y.E.Y'nin evden kaçtığı, şu an ise akrabalarının yanında olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 282
  • MUTASYONLU NESİL 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi yetişmiş, edepli çocuklarımız elbette var fakat genele baktığımızda, haberlerde gördüklerimiz bizi karamsarlığa itiyor..Bir anlamda Psikolojik DNA kodları ile oynanmış, mutasyona uğramış bir nesil ortaya çıkardılar..Gerçeklerden uzak, hayal dünyasında yaşayan, imandan uzak, ölümü bilmeden öldürmeye kodlanmış..Bu eser devletlerden önce ana babalarındır..Her nesil bir önceki neslin eseridir..Çocuklarımıza edebi yani davranış sınırlarını öğreterek terbiye edelim, bunu nasıl yapacağımız bizim zengin inancımızda, kültürümüzde zaten var..Belkide önce ana babalar bunu öğrenmeye başlam
    Cevapla
  • G.Gürel 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusundan uzak yetsen bir nesil
    Cevapla
  • G.Gürel 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu dünyada yalnız kaldın. Bı anlık sinirine.Dövün dur ömrün boyunca.
    Cevapla
  • Gerçekleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden herkes klavye delikanlısı olmuş yazık sizin gibi art niyetli düşünen insanlara be sorsan hepsi dini müslüman
    Cevapla
  • Bunda ne var? 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar üzüntülerini, duydukları acıyı ve böyle kötü sonuçlara neden olabilecek herkesin yaptığı, yapabileceği hataların tekrarlanmaması, bir daha bu tür acıların yaşanmaması için düşüncelerini belirtiyorlar, bunda ayıplanacak ne var ki art niyet arıyorsunuz?.
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuran ve Sünnet e göre Allah ın kanunlarına göre yaşamadıktan sonra olacağı bu.Atamız 14 yaşında Tahta Gecti.21 Yaaşında İstanbulu Feth eti.Çok üzücü.Allah hepimize Hidayet şuur versin.Mümin olmayı nasip etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim