Ataşehir'de, kasalarca kabağı çöpe döken şahıstan ilk açıklama!

Ataşehir'de halde kasalarca kabağı çöpe dökerken görüntülenen Türkmenistan uyruklu Kuvandyk Jorayev, polis merkezinden çıkarılırken "Kabaklar çürümüştü. Yardım istediler, ettim" dedi.

GİRİŞ 30.08.2021 21:22 GÜNCELLEME 30.08.2021 21:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ataşehir'de halde kasalarca kabağı çöpe dökerken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca tepki gören Türkmenistan uyruklu Kuvandyk Jorayev geçtiğimiz cumartesi günü gözaltına alındı. 

Sigortasız çalıştırıldığı belirlenen Kuvandyk Jorayev, Ataşehir İçerenköy Polis Merkezi'nde yapılan işlemlerin ardından Pendik'te bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi.

Polis merkezinden çıkarılan Kuvandyk Jorayev, basın mensuplarına, "Kabaklar çürümüştü. Yardım istediler, ettim" diye konuştu. Kuvandyk Jorayev'in sınır dışı edileceği kaydedildi.

Kabakları çöpe attıran firma hakkında da idari süreç başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim doğru bilgi verin bunların sigortasını yapsan da işkurdan yirmibeşbin lira ceza geliyor. Çünkü çalışma izinleri yok.. Sigorta yaptığınızda sadece kendini ihbar etmiş oluyorsunuz.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman calistirmiycan yabanciyi
    Cevapla
  • Bülent ÖZKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım buldunuz günah keçisini, bütün suçu atın üzerine, sınır dışı edin ve bu konu kapansın. Ondan sonrada mücadele ediyoruz diye reklam yaparsınız gayri
    Cevapla
  • zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Hal'ler sürekli ciddi anlamda denetlensin ki bu tür olaylar yaşanmasın. Buna benzer çok şeyler var. Bu olay sadece sosyal medyaya yansıyan durum ya diğerleri.
    Cevapla
  • samse 2 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi yaa. böyle nankörleri aç ve susuz bırakacaksın
    Cevapla
  • ceza kime gitti 2 yıl önce Şikayet Et
    bakanın belirttiği en ağır cezayı kimin almış olduğu belli oldu.adam sigortasız çalıştıralan emir kulu.ona öyle emretmeseler herhalde kalkıpta kabakları çöpe atacak değil.bravo yetkililer ceza vermeye her mzn ki gibi tersten başlamışsınız.eee biz vatandaş olarak hal uygun fiyatlı meyve sebze yiyemiyoruz.bunu nereye koyacağız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi