'Maske karşıtı' kadın bu kez İETT otobüsünü karıştırdı

Sancaktepe'de İETT otobüsünde maske takmayan kadına, diğer yolcular tepki gösterdi. Maske takmayı reddeden kadın, polis ekipleri tarafından otobüsten indirildi.

GİRİŞ 31.08.2021 17:20 GÜNCELLEME 31.08.2021 17:40
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Maske takmayı reddeden F.A. geçtiğimiz aylarda da minibüste maske takmadığı için ceza yiyince ceza makbuzunu yırtmıştı.

Olay, 29 Ağustos  Pazar günü akşam saatlerinde Sultanbeyli -Kartal hattında çalışan İETT otobüsünde yaşandı. Otobüse maskesiz binen  kadın yolcu ile diğer yolcular arasında tartışma çıktı. Yolcuların uyarılarına rağmen maske takmayan F. A'ya otobüsteki diğer yolcular tepki gösterdi.

Tartışmanın büyümesi üzerine otobüs şoförü maske takmayan yolcunun otobüsten inmesini istedi. Ancak kadın bunu kabul etmedi. Bunun üzerine sürücü, otobüsü durdurarak polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine  gelen polis, kadın yolcunun aşağıya inmesini istedi. Uyarılara aldırış etmeyen F.A. otobüsten inmeyeceğini söyleyerek polise direndi. Polis maske takmayan kadını kolundan tutarak otobüsten aşağıya indirdi. Kadına, maske takmamak, sosyal mesafeye uymamak ve polise mukavemetten işlem yapıldığı öğrenildi. Yaşanan tartışma ve kadın yolcunun otobüsten indirilmesi başka bir yolcunun cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

MAKBUZU YIRTMIŞTI

Otobüste maske takmadığı için diğer yolcuların tepki gösterdiği kadın,  geçtiğimiz aylarda Maltepe'de yine minibüste maskeyi kurallarına uygun takmadığı için yolcularla tartışmıştı. Minibüsteki F.A.'nın kuralına uygun maske takmadığını iddia eden yolcular, durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine trafik polisleri, F.A.'yı uyararak maskeyi burnunu kapatacak şekilde takmasını istedi. Maskeyi takmamakta ısrar eden kadına polis ceza yazmıştı. F.A. ise polisin yazdığı ceza makbuzunu yırtmıştı.

YORUMLAR 44
  • Sezai 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş verin ya,takmiyosa takmiyo.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    zoru ne ki kadının,yahu ben şahsen kauçuk işinde çalıştığım yıllar,20 sene yüzüme en ağır maskeleri taktım(plastik ve özel fitre içeren )maske takmasını gerektiren bir işte çalışsaymış ne yapacakmış 15-20 sene.böylelerine rahat batıyor denir.
    Cevapla
  • l@dikli @hmet @g@ 2 yıl önce Şikayet Et
    böylelerini atın otobüsten, başkalarının hayatını riske atıyor, sorumsuz
    Cevapla
  • corumlu19 2 yıl önce Şikayet Et
    kafanı kapatmışsın ama insanlara saygın yok senin yüzünden başartösü düşmanlarının ekmeğine resmen yağ sürüyorsun..senin gibi insanlar daha dikkat edip saygi duymalı...yazıklar olsun..
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olmazlar, maske takmazlar birde haklı gibi çemkirirler. bütün dünyadaki sağlıkçılar kandırık atıyor onlara göre. bütün devletler hatalı. hadi o kadar haklıysanız gidin hasta olanlara mikrobu kameralar önünde kendinize bulaştırın. böylece ispatlamış olursunuz iddianızı. aşı gereksiz ise kendinizi kuduz hayvana ısırtın aşı olmayın. paslı çivi batırın kendinize aşı olmayın bakalım. bu nedir ya cahillik ve saygısızlık. ben hem kendim hem aileme aşı yaptırdım gayet rahatım. her gün aşıya karşı birinin koronadan ölüm haberi çıkıyor görüyoruz. bunlar hala lay lay lom. süperler. AAAAA amerikanın oyunu buuu :))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...