Uzaklaştırma kararını ihlal edip, kızının gözü önünde eşini bıçakladı

Bursa'da uzaklaştırma kararı bulunan Necati G. (40), kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Ebru G.’yi (38) kızı D.G.'nin (14) yanında kalbinden bıçakladı. Ebru G. ağır yaralanırken olay yerinden kaçan şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

Uzaklaştırma kararını ihlal edip, kızının gözü önünde eşini bıçakladı
Uzaklaştırma kararını ihlal edip, kızının gözü önünde eşini bıçakladı
GİRİŞ 31.08.2021 18:35 GÜNCELLEME 31.08.2021 18:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi 'nde  meydana geldi. Bir çocuk annesi Ebru G., geçimsizlik yaşadığı eşi Necati G. hakkında mahkeme kararıyla uzaklaştırma kararı aldırdı.

Kararı ihlal eden Necati G., bugün Ebru G.’nin yaşadığı 6. Yayla Sokak'taki eve geldi. İkili, 14 yaşındaki kızları D.G.’nin yanında kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Necati G. mutfaktan aldığı bıçağı Ebru G.’nin kalbine sapladı. Ebru G. kanlar içinde yerde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Annesi gözleri önünde bıçaklanan D.G. çığlık atarak, komşulardan yardım istedi. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ebru G., sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi.

Bu sırada polise eli kanlı bir kişinin Kemerçeşme Mahallesi’ne doğru koştuğu ihbarı yapıldı. İhbarı değerlendiren ekiplerin yakaladığı kişinin Necati G. olduğu ortaya çıktı. Şüpheli işlemleri için emniyete götürüldü. Öte yandan yaralı Ebru G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk'sen Türk gibi yaşacaksın bazen denk geliyor sokak ortasında karı koca gittikleri yerde kavga ederek gidiyor halimize göre yaşamasını bilmiyoruz asgari ücretle çalışıyor yedi binliralık telefonla geziyor evde hanım ekmek bekliyor herif kahvehanede okey oynuyor sebeb çok herşey karşılıklı saygı ve sevgiden geçer bunlar olmazsa olmazlarımızdır
    Cevapla
  • CABBAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Eşinden boşanmak hoş değil,ama artık yürümüyorsa mahkemede boşasın kardeşim.Yıllarca süren davalar var.Sonuç hüsran oluyor ölenede öldürenede yazık oluyor.
    Cevapla
  • Şahin Akpınar 2 yıl önce Şikayet Et
    uzaklaştırma değil yuvanın içine dinamit koyma kararı hangi erkek çocuklarının gözü önünde evden uzaklaştırılırsa bunu gurur meselesi yapmaz kurunun yanında yaşda yanıyor gerçekten ailesine işkence eden erkek olursa bunları ayıracaksın cezasını ağır vereceksin yok ama adam hanımına tutumlu olalım iyi geçinelim hayat şartları zor demiş vay efendim kadına fırsat verildi ya öz kocasını şikayet ediyor atalarımızın bir sözü var bakacan yüze pislenmez
    Cevapla
  • Misafir 05 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam ı evden uzaklaştırmanın sonucu Adam evde yoksa nerde olaçak Adamı evden at rahat edeyim Nedenler önemli kadın cinayetlerinde hep neden ler gizlenir Bu olay sonra belli olur Kadın öldürseydi yorum lar farklı olurdu Erkek öldürdügünde yorum farklı Önce kadın kadınlıgını erkek erkekliğini bilecek Eğer evde birinden fazla varsa sonu ölüm
    Cevapla
  • croch34 2 yıl önce Şikayet Et
    Eşler arasındaki anlaşmazlıkları evden uzaklaştırma ile çözülmez her iki tarafında kabul edebileceği uygun bir yol bulunmalı arabulucu ile bu işleri çözülmeli evden uzaklaştırılan kişi bunu gurur meselesi yapıp istenmeyen sonuçlar doğuruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek