Son dakika: 31 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 31 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı!
Son dakika: 31 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı!
GİRİŞ 31.08.2021 21:01 GÜNCELLEME 31.08.2021 21:01
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 297 bin 167 Kovid-19 testi yapıldı, 21 bin 893 kişinin testi pozitif çıktı, 252 kişi hayatını kaybetti.

Günün tablosuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''FARZ EDİN Kİ bugün vefat eden 252 Covid-19 hastamızdan biri için şu an taziye veriyorsunuz. Testi pozitif çıkmış birini aramış, geçmiş olsun diyorsunuz. Bu tabloda yer alacak uyarı, tam o an düşünecekleriniz olsun. Yarın sağduyulu bir başlangıç yapalım.'' ifadelerini kullandı.


 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte 252 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 21 bin 893 de yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin yeni korona virüs tablosu açıklandı. 31 Ağustos’ta açıklanan 24 saatlik verilere göre 21 bin 893 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 252 oldu. Bir günde toplam 297 bin 167 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı 14 bin 106 olarak kaydedildi. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloda, aşılama verilerine de yer verildi. En az 1 doz aşı olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 1. doz aşılama ortalama yüzde 77,77 oldu. 2. doz ortalaması yüzde 59,75 olurken, 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sayısı toplamda 94 milyon 167 bin 554’e yükseldi.

“Aşılamada ilk sırada Muğla var”

Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 94,2 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Muğla'yı Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Aydın, Yalova ve Antalya takip etti.

“En düşük aşılama Şanlıurfa’da”

Bakanlığın tablosuna göre yüzde 57,8 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Gümüşhane, Diyarbakır, Mardin, Muş, Bitlis, Bingöl, Batman, Bayburt ve Siirt takip etti.

YORUMLAR 79
  • GEÇMİŞ OLSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Marstaki bütün ajiların içindekiler farklı olsa da hepsinin içinde Klor, Silikon ve Grafen oksit olmak zorunda. Eğer yoksa şeytanilerin uzantısı DŞÖ o sıvıya kullanım izni vermez. SONUÇ: Marslılar hangi ajiyı olursa olun vücutlarına Klor, Silikon, Grafen Oksit almış oluyor. Mars’ın Salık Bakanı çıkıp o sıvıların içinde Grafen Oksit olmadığını söylesin. Söyleyemez. Kikde bir tansiyonu şekeri yükselen Marslılara geçmiş olsun. Marstaki maskelerde ve PCR çubuklarının ucundaki elyafta Grafen var. Mars’ın Salık Bakanı çıkıp yok desin. Demiyor, diyemez. Mars virüsü bahane ne yapıp edip ister gönüllü ister dayatarak ajiyla, olmazsa PCR ile, maske ile o Grafen’i aptal Marslıların kanına sokacaklar.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    En kısa zamanda bir psikiyatra görün arkadaşım.İnan çözümü var.
    Cevapla
  • GEÇMİŞ OLSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ajiların içinde farklı farklı maddeler var ama hepsinde ortak olan maddeler: Klor, Silikon ve Grafen oksit. Herhangi bir ülke korona ajisı üretirse ve o sıvının içinde Klor, Silikon ve Grafen oksit olmak zorunda yoksa şeytanilerin uzantısı olan DŞÖ o sıvıya kullanım izni vermez. SONUÇ: Hangi ajiyı olursanız olun vücudunuza Klor, Silikon, Grafen Oksiti alıyorsunuz. Salık Bakanı çıkıp o sıvıların içinde Grafen Oksit olmadığını söylesin. Söyleyemez. Geçmiş olsun, Allah günahlarınızı bağışlasın. Markası ne olursa olsun bütün maskelerde ve PCR çubuklarının ucundaki elyafta Grafen var. Salık Bakanı çıkıp yok desin. Demiyor, diyemez.
    Cevapla
  • Cihangir 2 yıl önce Şikayet Et
    Molde ile Trabzon maçında tek bir kişi maske yoktu. 90 dk. seyrettim göremedim. Biz mi abartıyoruz?
    Cevapla
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tabloya göre yasakların geri getirilmemesi, önceki yasakların gereksiz olduğunu göstermez mi?
    Cevapla
  • çelebi 2 yıl önce Şikayet Et
    lütfen karantina gelsin çok özledik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı