Son Dakika! Kaçış rampasında bariyere çarpan araçtaki 4 kişi öldü

Adana'nın Pozantı ilçesinde kaçış rampası sonundaki beton bariyere çarpan kamyondaki 4 kişi sıkışarak araç içerisinde öldü.

Son Dakika! Kaçış rampasında bariyere çarpan araçtaki 4 kişi öldü
Son Dakika! Kaçış rampasında bariyere çarpan araçtaki 4 kişi öldü
GİRİŞ 31.08.2021 21:32 GÜNCELLEME 31.08.2021 22:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana-Pozantı Otoyolu Tekir rampası civarında sürücüsü belirlenemeyen 70 DZ 434 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle kaçış rampasına girdi.

Rampanın çakıl taşlı bölümü yerine araçları kurtarmak için çekicilerin kullandığı asfalt servis bölümüne giren kamyon, rampa sonundaki beton bariyere çarptı.

Kazada, devrilen kamyonun kasası ile bariyer arasında sıkışan aracın kupa kısmındaki şoför ile 3 kişinin öldüğü belirlendi. Cesetlerin çıkartılması için itfaiye ve can kur ekipleri çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaçış rampasinin ne olduğu rampa kullanılırken çakıl bölümde arabanın nasıl durdurulacağı şoförlere öğretilmeli. Sürücü kurslarında ve tv spotlariyla
    Cevapla
  • Delikanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir ölüm ancak bizim memlekette olur. Adam zaten korku ve heyecanla girmiş o yola nasıl ayırt edecek servis yolu mu kurtarma rampası mı…
    Cevapla
  • Aktolga 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir.kaçış rampasiymis. Alenen ölüm tuzagı.kaçış rampasiymis önünde kapalı beton mu olur.sorumluları sorgulanmalı. hiçbir isarey yokmuymus. !!!!.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler